Följ oss på

Esport CS:GO gratis stream – Live streaming

Counter-Strike GO, eller CS:GO som spelet ofta förkortas, är ett av de mest populära FPS-spelen idag med miljontals intresserade världen över. Det finns bra möjligheter till att streama CS GO gratis och på denna sida redogör vi för det bästa alternativet att titta på CS GO utan kostnad.

CS:GO gratis stream
CS:GO gratis stream
Esport / Counter-Strike CS GO

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Gratis stream på Esport och CS:GO

Utvecklingen av esport i allmänhet och Counter-Strike i synnerhet har varit fantastisk de senaste åren. Från att föregångaren Counter-Strike 1.6 på enklaste sätt följdes via HLTV inne i spelet har utvecklingen nu kommit så långt att CS GO likt vanliga sporter kan streamas direkt på nätet istället. Ett bra alternativ för dig som vill streama CS GO gratis är att använda dig av bet365 livestreaming. På denna streamingtjänst kan du följa lag som NiP, fnatic, Virtus Pro, SK Gaming och alla andra professionella lag i flertalet av de bästa turneringarna. Det enda som krävs är att du har ett saldo på bet365 som inte uppgår till 0 eller är negativt, om du uppfyller detta villkor kan du streama alla matcher som tillhandahålls av bet365 livestreaming utan någon tillkommande avgift.

Följ matcher från CS:GO turneringar kostnadsfritt

För den som är intresserad av Counter-Strike Global Offensive finns det årligen många stora turneringar att följa och streama. Några av de främsta turneringarna är ESL One, ESL Pro, ELEAGUE och World Electronic Sport Games. CS GO lämpar sig väl för såväl live streaming som live betting där du kan följa och om du önskar även betta på vilket lag som ska vinna. Streaming och sändning av esport har blivit mycket professionell och när du tittar på de största turneringarna är det alltid en insatt kommentator som kommenterar matchens utveckling.

Esport – en ny form av sport

Det var länge något tabubelagt att vara intresserad av esport. I takt med att intresset växt sig allt större har denna form av elektronisk sport dock fått allt större genomslag även bland allmänheten. Sverige har varit ett av de ledande länderna i denna utveckling och har sedan esportens begynnelse varit ett av de länder som producerat bäst spelare och därmed även lag, vilket vi troligtvis främst kan tacka vårt goda välstånd i allmänhet och tillgång till bra internet och datorer i synnerhet. Denna utveckling har hållt i sig och idag är några av de främsta CS GO-lagen och spelarna just från Sverige.

Streama esport och CS GO i mobilen

Om du väljer att öppna ett konto hos bet365 i enlighet med vår rekommendation ovan har du även en fin möjlighet att på ett smidigt sätt streama CS GO i mobilen. bet365 erbjuder via sin mobilapp nämligen en bra upplevelse av livestreaming även via en mobil enhet. Appen är tillgänglig för alla moderna mobila operativsystem och kan enkelt laddas ned. När du väl loggat in i apppen går du till livestreamingsektionen och väljer den match du vill streama. Svårare än så är det inte.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.