Följ oss på

Engelska ligacupen gratis stream – Se online via live stream

Vill du streama den Engelska ligacupen gratis på nätet genom livestreaming? Den engelska ligacupen, eller English Football League Cup (EFL) som är det fullständiga namnet, är tillsammans med FA-cupen den inhemska turnering som har högst status i England. Då alla storlag från Premier League deltar har turneringen ett högt underhållningsvärde.

League Cup stream
Engelska ligacupen
Fotboll / England

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Streama EFL League Cup gratis på nätet

Om du skapar ett konto enligt instruktionen här ovan kan du streama matcherna från League cup gratis på internet. Du kan därmed följa lag så som Man United, Man City, Chelsea, Liverpool, Arsenal och Tottenham i deras cupdeltagande genom streaming på nätet helt utan kostnad. Det skapar helt enkelt ett konto genom att följa länken och när du väl loggat in går du till Unibet TV i menyn och väljer den match från League Cup som du vill streama.

För att förtydliga behöver du alltså inte exempelvis lägga ett spel på matchen du vill streama eller dylikt. Det enda som du behöver göra är att du en gång gör en insättning hos Unibet och sedan ser till att du har ett positivt saldo på kontot, detta behöver nämligen vara positivt för att du ska kunna streama alla matcher från League Cup, och alla andra ligor och turneringar de tillhandahåller live stream för, helt utan kostnad.

Följ lagens väg mot titeln i Engelska ligacupen

Ligacupen är även ett bra tillfälle för de lite sämre lagen att visa framfötterna mot storlagen. Då det är ett mycket tight matchande och de bästa lagen har såväl ligan, FA-cupen, Champions League eller Europa League samt just engelska ligacupen att spela under säsongen är det inte ovanligt att de bästa lagen i början av turneringen inte matchar de allra bästa spelarna. De har dock breda trupper och många yngre får då chansen att visa upp sig för att kunna imponera på tränarna. Med anledning av just detta är det dock inte jätteovanligt med skrällar där de något sämre lagen slår ut på pappret bättre lag.

Då det i ligacupen som nämnt ovan ofta matchas yngre talanger i lagen är matcherna ett perfekt tillfälle att streama för att bilda dig en uppfattning om hur återväxten i de egna leden ser ut i storlagen.

I slutet av turneringen är det dock inte ovanligt att även de bästa lagen ställer upp med sina bästa möjliga lag i syfte att nå titeln, som även om den tappat något i dignitet fortfarande är eftertraktad även hos topplagen i England.

Unibet TV stream

Ligacupen – en kort historiaredogörelse

Historiskt har ligacupen varit en väldigt åtrovärd turnering som dock i takt med bland annat de större europeiska turneringarnas övertag inom fotbollen hamnat lite i skymundan de senaste åren. Turneringen spelas över totalt sju omgångar och upplägget gör gällande att de lag från Premier League som spelar europeiska turneringar går in i den tredje omgången, övriga lag från PL går in i den andra omgången medan resten av lagen från Championship, League one och League two spelar turneringen från och med den första omgången.

I den så kallade maratonatbellen över titlar i EFL ligacupen kan man se att Liverpool vunnit flest titlar, i dagsläget tre mer än Manchester United, Aston Villa och Chelsea. Dessa följs sedan av Nottingham och Manchester City.

Streama League Cup via surfplatta eller mobil enhet

Genom Unibet TV kan du enkelt streama sport oavsett vilken enhet du vill titta ifrån, det funkar bra från en vanlig dator, en surfplatta eller en mobiltelefon. Hur du vill uppleva League Cup är alltså upp till dig, det finns inga begränsningar om du använder dig av denna streamingtjänst.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.