Australian Open gratis stream – Titta via live stream

Årets första Grand Slam turnering är Australian Open och denna turnering håller alltid högsta toppklass. Alla världens bästa tennisspelare deltar varför intresset för att titta på turneringen är stort – här hittar du det bästa sättet för att se på Australian open via gratis stream.

US Open stream
Australien Open stream
Tennis / Världen

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Streama Australian Open gratis på nätet

Bästa alternativet för att streama tennis i allmänhet och Australian Open och andra Grand Slams i synnerhet är att utnyttja oddsbolaget Unibets livestreaming-tjänst Unibet TV. Genom denna tjänst kan du varje år streama matcher från grand slams gratis på nätet. Detta då de som spelbolag upphandlat rättigheterna för att visa dessa evenemang vilket de generöst nog erbjuder deras registrerade användare att streama utan någon avgift. För att streama gratis finns det ett villkor och det är att du behöver göra en insättning på Unibet minst en gång. Sedan behöver du säkerställa att du inte spelar bort alla pengar utan att du lämnar kvar någon krona, för att streama alla matcher gratis behöver du nämligen ha ett positivt saldo på ditt bettingkonto. Om du har det finns det sedan inga ytterligare krav om exempelvis nya insättningar eller att du behöver spela på en match för att se den.

Australian Open – turneringsupplägg

Totalt är det 128 spelare som gör upp om titeln i Australian Open på herrsidan. Till skilland från vissa andra turneringar går även de bästa spelarna in i turneringen redan i omgång ett och behöver inte stå över någon omgång. Precis som namnet gör gällande spelas turneringen alltid i Australien under januari månad. För att kvalificera sig för turneringen krävs det att man har en tillräckligt bra ranking på världsrankingen, alternativt att man kvalficerar sig genom ett kval som äger rum innan turneringen. Herrarna tävlar om totalt dryga 100 miljoner kronor där nästan 25 miljoner går till vinnaren. De stora prispengarna gör att alla världens bästa spelare är med varför spelkvaliteten är av absolut högsta världsklass.

Förutom herrsingeln som är överlägset mest populär sett till hur många som kollar och streamar turneringen spelas även en damturnering med stora prispengar. För både herr och dam spelas dessutom turneringar i dubbel.

Unibet TV stream

Australian Open – historia vinnare

Flest vinster genom alla tider i Australian Open har Novak Djokovic som under åren 2011-2016 vunnit turneringen fem av sex möjliga år. Dessutom vann han 2008 vilket gör att han totalt står på 6 titlar. Föga oväntat är det Roger Federer som vunnit nästflest turneringar med 5 skalper. På fyra vinster står sedan amerikanen Andre Agassi följt av svenskan Mats Wilander och Ken Rosewall på tre segrar. Bästa svensk efter Wilander är Stefan Edberg på två titlar totalt.