NFL stream – Amerikansk fotboll via live stream

För den som gillar av Amerikansk fotboll är det ur ett intressehänseende den amerikanska ligan NFL som gäller. Även om amerikansk fotboll är långt ifrån en folksport i Sverige växer den i popularitet och det är fler och fler som vill se på NFL genom streaming. Hos oss hittar du det bästa tillvägagångssättet för att streama NFL online.

NFL stream
NFL stream
Amerikansk fotboll / USA
Viaplay streaming
Streama här

Unibet TV stream

Streama över 30 000 sportevents gratis på Unibet TV

NFL – Amerikansk fotboll i världsklass

National Football League, förkortat NFL, omfattas av totalt 32 lag vilka i grundserien gör upp under 16 matcher. Varje år avslutas NFL med en av världens största sporthändelser, nämligen Super Bowl som är världens största match vad gäller tittarsiffror. Den som vinner Super Bowl som är den sista finalmatchen i NFL tar således hem hela ligan.

American Football Conference:

  • East Division: Buffalo Bills, Miami Dolphins, New England Patriots, New York Jets
  • North Division: Baltimore Ravens, Cincinnati Bengals, Cleveland Browns, Pittsburgh Steelers
  • South Division: Houston Texans, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans
  • West Division: Denver Broncos, Kansas City Chiefs, Oakland Raiders, San Diego Chargers

National Football Conference:

  • East Division: Dallas Cowboys, New York Giants, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
  • North Division: Chicago Bears, Detroit Lions, Green Bay Packers, Minnesota Vikings
  • South Division: Atalanta Falcons, Carolina Panthers, New Orleans Saints, Tampa Bay Buccaneers
  • West Division: Arizona Cardinals, Los Angeles Rams, San Francisco 49ers, Seattle Seahawks

Titta på NFL genom streaming

För oss som svenskar finns det endast ett sätt att streama NFL i dagsläget och det är genom Viasats playlösning Viaplay. Viasat har nämligen genom moderbolaget MTG förvärvat rättigheterna för att visa NFL via såväl TV och streaming på den svenska marknaden och för detta event har man ensamrätt. Om du vill streama NFL i HD-kvalitet behöver du därför anskaffa ett sportpaket på Viaplay. Som bekant är detta en betallösning och i dagsläget finns det därmed inget sätt för att streama NFL gratis som svensk. Till och från kommer det dock kampanjer där man kan testa viaplay under en begränsad period, till ett nedsatt pris eller till och med gratis. När så är fallet kommer vi redovisa detta här på Gratisstream.nu.

Streama NFL i din mobil

Viaplay har utvecklat en mycket bra app som lämpar sig väl för dig som vill streama NFL och alla andra sportevenemang som erbjuds genom viaplay via en mobil enhet. Kvaliteten är av högsta klass och det enda du som har ett sportpaket behöver göra för att streama genom mobilen är att ladda ner applikationen, logga in med dina användaruppgifter och sedan välja den matchen du vill streama.

Bra odds på NFL och Super Bowl

NFL i allmänhet och Super Bowl i synnerhet är events som är väldigt populära för dig som gillar att spela och betta på sport. Det finns mängder av alternativ att spela på för varje match och för dig som letar efter de bästa oddsen och spelutbud rekommenderar vi att ni tar er en titt på Unibets bettingsida. Hos denna spelsida får du just nu 200 % bonus upp till 1 000 kr. Detta betyder att om du gör en insättning på 500 kr får du hela 1 500 kr att spela för vilket du alltså med fördel kan göra på NFL-matcher där Unibets utbud är riktigt bra.