Elitserien speedway livestream – Se live på nätet

Är du motorfantast som älskar speedway? I så fall är du inte ensam. Den traditionella sporten är populär i Sverige och varje säsong när Elitserien går av stapeln är det ett stort intresse för att se de olika lagen mötas. Om du är ute efter att streama Elitserien har du kommit till rätt sajt, vi sammanställer nedan hur du enklast streamar speedway på nätet.


Elitserien speedway stream
Elitserien stream
Speedway / Sverige

C More stream
Streama här

Streama speedway från Elitserien på nätet

För närvarande är det den svenska jätten TV4 som har rättigheter för att visa elitserien i Speedway genom livestreaming. Detta gör man genom sin playtjänst C More som förutom speedway även har mängder av annan svensk sport för streaming på nätet. Som många säkert vet har CMore några olika paket och för att du ska få ta del av den sport de erbjuder krävs det att du har ett så kallat premiumabonnemang. Detta är ett abonnemang som kostar så i dagsläget går det generellt inte streama elitserien i speedway gratis på nätet. Vi kommer dock här på sidan att redovisa när det finns till exempel prova på perioder för premiumabonnemanget så du under en månad kan se på sport gratis eller till ett nedsatt pris.

Titta på Elitserien genom livestreaming

När du skaffat dig ett konto enligt ovan är det mycket enkelt att sätta igång med din livestreaming-upplevelse. Det som behövs för att kunna streama elitserien och all annan sport som erbjuds är att du har en enhet att streama på (dator, mobil enhet, surf-platta etc) och en internetuppkoppling som duger. Vad gäller det sistnämnda kan det vara värt att nämna att live streaming drar relativt mycket data och om du inte har tillräckligt snabbt nät / kapacitet är det risk för att streamen kommer buffra.

Unibet TV stream

Speedway – en underhållande sport

I Elitserien ärä det totalt 8 lag som kör i en så kallad grundserie i 14 omgångar där alla lagen möter varandra – en gång hemma och en gång borta. De 6 lag som kommer högst upp i denna grundserie går vidare till ett slutspel där lagen på plats 3-6 gör upp i kvartsfinaler medan de två bäst placerade lagen går direkt till semifinal. Slutspelet avslutas sedan med att det vinnande laget blir svenska mästare.

Lagen i Elitserien att streama

I elitserien är det totalt 8 lag som gör upp om att kunna få titulera sig som Svenska Mästare. Under innevarande säsong är det följande lag:

  • Lejonen
  • Elit Vetlanda
  • Dackarna
  • Masarna
  • Rospiggarna
  • Piraterna
  • Eskilstuna Smederna
  • Indianerna

Odds på Elitserien i Speedway

Då speedway är en så pass traditionell sport för svenskar och drar ett stort intresse finns det flera bettingsidor som tillhandahåller odds på elitserien och annan speedway. Vår favorit när det kommer till såväl oddsnivå, oddsutbud, livebetting och spelupplevelse är oddssidan Unibet. För dig som vill testa på Unibet har de just nu ett riktigt fint välkomsterbjudande där du som gör en insättning på 100 kr får hela 500 kr att spela för.