US Open tennis gratis stream – Live streaming online

När US Open går av stapeln i USA är det många som bänkar sig för att se en av de mest prestigefyllda turneringarna. Ett bra sätt att se på tennis live är genom live streaming online och här redogör vi för det bästa sättet att se på US Open genom gratis stream.

US Open stream
US Open gratis stream
Tennis / Världen

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Streama US Open gratis på nätet

Hos spelbolaget Unibet kan du streama mängder av tennisturneringar varje år, inklusive US Open, utan att någon avgift tas ut för att streama matcherna. Du kan därmed streama US Open gratis på nätet genom att använda Unibets streamingtjänst UTV. För att komma igång och möjliggöra denna kostnadsfria streaming behöver du dock en (1) gång ha gjort en insättning och sedan se till att spara minst ett par ören på ditt konto. För att få ta del av alla matcher från US Open och annan tennis gratis behöver du nämligen ha ett saldo på kontot som är positivt, men som nämnt i tidigare mening räcker det med några enstaka ören. Det finns efter det inga tillkommande krav på att du behöver göra extra insättningar eller spela regelbundet för att kunna streama matcherna gratis.

US Open – upplägg

US Open är en av fyra så kallade Grand Slam turneringar vilket är de mest ärofyllda turneringarna, både vad gäller rankingpoäng och prispengar men även prestigemässigt. Vinnaren tar hem nästan 25 miljoner svenska kronor på herrsidan. I huvudturneringen är det totalt 128 spelare som gör upp om titeln och utöver detta är det även ett kval till turneringen som omfattas av tre kvalomgångar. Med andra ord är det mängder av matcher som spelas under US Open. I turneringen seedas de bästa spelarna så de inte ska kunna möta varandra i ett tidigt skede av turneringen.

Unibet TV stream

US Open – historia

Historiskt har amerikaner gjort väldigt bra ifrån sig i US Open. Flest titlar per idag har Jimmy Connors (USA), Pete Sampras (USA) och Roger Federer (SUI) som alla vunnit turneringen fem gångar. Efter det kommer amerikanen John McEnroe på fyra titlar, Ivan Lendl på tre titlar och sedan har Andre Agassi, Novak Djokovic, Stefan Edberg, Rafael Nadal samt fyra australiensare alla vunnit turneringen två gånger var. Noterbart är att Roger Federer alltså fortfarande har chansen att gå upp i ensam ledning. Federer vann för övrigt turneringen fem år i rad i början av 2000-talet vilket är väldigt imponerande i sådana här sammanhang. Noterbart är dock att konkurrensen är betydligt högre idag än vad den var då.

US Open – bästa odds

Vill du betta på US Open samtidigt som du streamar matcherna? Ett bra alternativ är i så fall livebetting där du kan placera dina spel allt eftersom spelet fortskrider och du ser hur en match utvecklar sig. Förutom att Unibet har en mycket bra streamingtjänst har man också en av världens bästa livebettingavdelningar vad gäller utbud och odds.