Allsvenskan stream – Titta online via live stream

Är du fotbollsintresserad och gillar svensk fotboll? Då är du garanterat intresserad av Allsvenskan. På Gratisstream.nu redogör vi för det bästa, billigaste och under vissa fall gratis alternativet för att streama Allsvenskan på online.

Allsvenskan streaming på nätet

discovery+ som är en del av Discovery har förvärvat rättigheterna för att sända Allsvenskan. Man har denna rättighet till och med säsongen 2025 och under dessa år kommer det inte finnas något annat lagligt alternativ än discovery+ för att streama allsvenskan på nätet för svenskar. Som många känner till är discovery+ i grunden en betaltjänst och priset på ett abonnemang har gått upp de senaste åren. På gratisstream.nu har vi därför som ambition att alltid lista de bästa erbjudandena och kampanjerna för att testa på discovery+ under en kortare period. Det är nämligen inte jätteovanligt att andra aktörer tillsammans med discovery+ har kampanjer där man antingen får testa på ett gratis discovery+ Sportl under en månad eller till rabatterat pris.

Se på Allsvenskan live online

Discovery har genom sin streamingtjänst discovery+ utvecklat en högkvalitativ produkt och när du skapat ett konto på discovery+ kan du lita på att du kan njuta av Allsvenskan online utan några större problem. Du kan därmed på ett enkelt sätt streama lag som Malmö FF, AIK, Djurgården, Hammarby, IFK Göteborg och alla andra lag genom streaming antingen via din dator, surfplatta eller mobil. discovery+ har utvecklat en bra applikation som du med fördel använder om du ska streama Allsvenskan från en mobil enhet.

Allsvenskan stream

Allsvenskan – en underhållande och jämn liga

Allsvenskan är en intressant liga i många hänseenden. En del av charmen har historiskt varit att det under många år varit en mycket jämnt serie där det varit högst ovanligt att samma lag vunnit varje år. Detta har troligtvis sin grund i att svenska lag historiskt har haft svårt att kvalificera sig till de europeiska toppligorna, där som bekant de stora pengarna inom fotbollen finns. De lag som vunnit har därför ofta blivit sönderköpta av utländska klubbar och har inte haft möjlighet att köpa spelare av motsvarande kvalitet.

Under de senaste åren har vi dock sett en förändring i ovanstående där Malmö FF varit den stora dominanten. Den främsta anledningen till detta är att man hade en bra trupp under ett par år, lyckades sedan kvalificera sig för två Champions League-turneringar och pengarna rullade in. Efter det är man Sveriges i särklass rikaste klubb och kan också locka till sig många av de bästa spelarna.

Även om Malmö numera dominerar svensk fotboll och Allsvenskan är de på förhand inte så pass överlägsna att inget lag kan utmana dem eller att de vinner samtliga matcher. Spänningen finns kvar och vem vet, om ett par år kanske Malmös nuvarande storhetsera har slutat, eller åtminstone inte är lika påtaglig som den är just nu. Det finns därför fortsatt ett stort intresse för streaming inom Allsvenskan.

Rabattkod till discovery+ Sport

På Gratisstream.nu har vi för avsikt att alltid försöka uppdatera sidan med aktuella erbjudanden om gratis rabattkoder till discovery+ Sportl eller rabattkoder som ger ett reducerat pris på sportpaketet. Vi listar alltid sådana erbjudanden under steg för steg-guiden här ovan.

Allsvenskan – historiska vinnare

I dagsläget är det Malmö FF som vunnit flest SM-guld vilket man inte sällan hör Malmöfansen stoltsera med genom sin ramsa ”Mesta mästarna från Malmö”. Efter Malmö kommer IFK Göteborg i maratontabellen följt av Norrköping, Örgryte, Djurgården och AIK. Med anledning av de finansiella muskler Malmö FF besitter för närvarande är det ingen vågad gissning att skåningarna kommer utöka sin ledning i maratontabellen över antal SM-guld de kommande åren.


Allsvenskan stream
Allsvenskan stream
Fotboll / Sverige

Streama Allsvenskan live online hos discovery+!
Streama här

Allsvenskan stream

Streama svenska lag i Europa

Vinnaren av Allsvenskan får kvala till Champions League medan tvåan och trean samt vinnaren av Svenska Cupen kvalificerar sig för kvalet till Europa League. För närvarande kan du streama huvudturneringen i Champions League hos TV4 Play och Europa League hos Viaplay, vilka båda är betalningstjänster. Vad gäller kvalet har du dock möjlighet att spela och streama matcher från såväl Europa League och Champions League på Unibet TV – registera ett konto här för att streama.

Lagen i Allsvenskan
 • Malmö FF
 • AIK
 • IFK Norrköping
 • IK Sirius
 • Östersunds BK
 • IF Elfsborg
 • Djurgårdens IF
 • Häcken BK
 • Hammarby IF
 • Örebro SK
 • IFK Göteborg
 • Varbergs BOIS
 • Falkenberg
 • Halmstads BK
 • Kalmar FF
 • Mjällby AIF