Ligue 1 gratis stream – Se på franska ligan live

Ligue 1 har på kort tid blivit en väldigt uppmärksammad och populär fotbollsliga. Vill du streama samtliga matcher av Ligue 1 gratis? Då har du kommit rätt. Genom att följa nedan steg ges du tillgång till Unibets fulla streaming utbud, däribland Ligue 1, La Liga, Serie A och mycket mer. Vi söker ständigt efter gratis stream på nätet, och lägger stor vikt vid kvalité, prestanda och utbud för tjänsterna. Följ nedan anvisning för gratis stream hos det bolag vi anser vara bäst på ovan nämnda punkter.

Allsvenskan stream
Ligue 1 stream
Fotboll / Frankrike

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Ligue 1 gratis stream på nätet

Ligue 1 är en väldigt populär fotbollsliga runtom i världen. Det sias om att det var efter värvningen av Zlatan till PSG som ligan ökade i popularitet. Sant eller inte så är det väldigt många runtom i världen som följer många lag i ligan och just nu kan du göra detsamma – helt gratis. Här listar vi det bästa alternativet för gratis stream av Ligue 1 och vi strävar efter att kunna vägleda dig till rätt alternativ. Här finner du en enkel guide för hur du går till väga och därefter har du tillgång till gratis stream för Ligue 1 samt Unibets fulla streaming utbud på nätet. Det kan ibland låta för bra för att vara sant med att kunna streama några av världens bästa fotbollsligor gratis, men det här är på grund av att konkurrensen bland spelbolagen ökat drastiskt på senare tid. Alternativet att kunna erbjuda sina kunder gratis stream är det kanske bästa för att dels locka till sig nya kunder men också behålla sina befintliga kunder och inte låta dem gå vidare till någon konkurrent. Att de betalar väldigt höga kostnader för att kunna sända matcherna jämnar ut sig i längden med tanke på att de inte bara sänder sport, utan även tillhandahåller tjänster för betting och casino-spel.

Ligue 1 – en av världens snabbast växande fotbollsligor

Ligue 1 är för oss i Sverige en etablerad fotbollsliga och har under flera år dragit till sig vårt intresse. Ligan har inte alltid varit av högsta kvalité, men har på sistone fått allt mer pengar till respektive klubb, som i sin tur kan öka sin bredd och prestanda i lagen. Under flera år var det PSG som dominerade ligan, med Zlatan Ibrahimovic i spetsen. Nu ser vi dock att lag som Lyon, Monaco, Nice med flera är med och konkurrerar i toppen. Det är en positiv utveckling för ligan och vi kommer sannolikt se många franska lag ute i Europa som också kan vara med i konkurrensen i såväl Europa League som Champions League. Vi har tidigare sett PSG ta sig långt i Champions League, men det har varit en viss avsaknad av yppersta kvalité, men efter ett par års utveckling kommer något utav lagen sannolikt gå hela vägen. Nu kan vi streama samtliga Ligue 1-matcher helt gratis och följa respektive lags resa mot ligatiteln och åtråvärda Europa-platser.

Unibet TV stream

Ligue 1 – Frankrikes högsta inhemska fotbollsliga

Som nämnt ovan är Ligue 1 numera en etablerad fotbollsliga och blir allt mer ansedd som en toppliga i världen. Det har inte varit så tidigare utan de flesta lagen i ligan har helt enkelt ansetts vara för dåliga, vilket har inneburit att vinster och mål inte räknats på samma sätt som för övriga toppligor ute i Europa. Nu ser det annorlunda ut och vi får följa flera lag som är med i toppen och utmanar om ligatiteln. PSG har som bekant varit dominanta i flera år, men halkade efter under säsongen 16/17 och gav plats för flera andra lag att ta sig än högre upp och således kunna öka både intresse hos framtida värvningar, men också att få ta del av mer pengar för vidare utveckling. Vi kommer se ligan bli bättre och bättre och det är bara en tidsfråga innan vi ser franska lag i toppen av respektive turnering ute i Europa. Den här ligan är helt klart en av de mest streamade ligorna och just nu kan man genom att följa ovan anvisning ta del av gratis stream för Ligue 1, oavsett vart man befinner sig eller vilken enhet man använder. Lagen som spelar under säsongen 17/18 är följande:

 • Caen
 • Lille
 • Metz
 • Monaco
 • Nantes
 • nice
 • PSG
 • St. Etienne
 • Strasbourg
 • Amiens
 • Angers
 • Dijon
 • Guingamp
 • Montpellier
 • Troyes
 • Marseille
 • Tolouse
 • Bordeaux
 • Rennes
 • Lyon

De har tre lag som har möjlighet att ta sig till Champions League, samt två lag som kan ta sig till Europa League. De två bäst placerade lagen får en direktplats till gruppspelet av Champions League, medan det tredje bästa laget får kvala till turnering. Fyran och femman i ligan har samma förutsättningar som ettan och tvåan, fast i det här fallet för Europa League.

Streama Ligue 1 i mobilen

Med tanke på den rådande digitaliseringen är det numera en självklarhet att spelbolagen måste erbjuda sina tjänster via mobila enheter. Vissa bolag har endast en mobilanpassad webbsida, medan spelbolaget Unibet har utvecklat en mobilapplikation för sina tjänster. Genom att ladda ned deras app i antingen App store eller Google play store, kan man direkt ta del av deras tjänster för såväl betting som livestream. Det spelar alltså ingen roll vilken enhet du använder – streaming på nätet finns ständigt tillgängligt.