SHL stream – Se på svensk hockey via live stream

Gillar du att följa fartfylld hockey på högsta nivå i Sverige? Då kan du genom att följa nedan guide få tillgång till att streama samtliga matcher av SHL stream live. Här på gratisstream.nu sammanställer och jämför vi alltid olika streaming alternativ för att redogöra de mest kostnadseffektiva, och i bästa fall gratis, alternativet för att streama sport på nätet. Följ nedan anvisning för att ta del av SHL stream.


SHL stream
SHL stream
Hockey / Sverige

C More stream
Streama här

SHL stream på nätet

C More är det bolag som förvärvat flest rättigheter vad gäller svensk sport på högsta nivå. De har rättigheter för att sända både Allsvenskan och Superettan, som är Sveriges två högsta divisioner i fotboll. De har även rättigheterna för de två högsta divisionerna i hockey, SHL och Hockeyallsvenskan.

Under tidsperioden då C More tillhandahåller rättigheterna för dessa ligor kommer det inte finnas någon annan laglig streaming tjänst. C More är en betaltjänst av förklarliga skäl i och med dyra kostnader för rättigheter, men vi har som ambition att kunna förmedla erbjudanden till våra besökare. Under vissa perioder har C More, tillsammans med andra aktörer, samarbeten som innebär att man kan ta del av erbjudanden om exempelvis en gratis streaming månad, alternativt rabatterade priser.

SHL stream hos C More innebär att du kan kolla på precis varenda match du önskar under varje omgång. I kombination med detta kommer det också vara svenska kommentatorer och experter som ger dig den allra bästa upplevelsen för shl stream på nätet.

Hur funkar streaming för SHL?

Som nämnt ovan tillhandahåller C More rättigheterna för samtliga SHL-matcher under säsongen. Det är alltså det enda lagliga alternativet för att kolla på Sveriges högsta hockeyliga. Streaming generellt funkar så att ett bolag förvärvar rättigheter för en viss liga, som de sedermera har tillåtelse att sända vidare mot sina kunder, antingen mot betalning eller att ge ut gratis stream. Framförallt spelbolag brukar erbjuda sina kunder gratis stream, där de ser sin vinst i att man samtidigt som man streamar också spelar på matcherna eller dylikt. En ren streaming tjänst som C More har inte de förutsättningarna och behöver därmed ta ut en avgift. Hur man går till väga för att streama hos  C More är enkelt.

Det enda man behöver göra är att registrera sig på deras hemsida och välja det bäst lämpade paketet, eller matchen, för just ditt behov. Värt att notera är att det stundtals finns väldigt förmånliga erbjudanden att ta del av, som du kan läsa om ovan. Det vanligaste är att man antingen får en gratis streaming månad, eller nedsatta priser för vissa paket och matcher. Man skall alltid hålla utkik för rabattkoder och erbjudanden för att streama så billigt som möjligt. SHL sänds sedan i högsta kvalité och man kan självklart streama SHL på samtliga tänkbara enheter.

Unibet TV stream

SHL – Sveriges högsta hockeyliga

SHL, eller Elitserien som det hette innan, är som bekant den bästa hockeyligan i Sverige. Här spelar de bästa lagen och det är också en högt rankad liga i världen. Vi har lyckats producera fram väldigt många hockeyproffs i Sverige och många har tagit sig över atlanten för spel i NHL. De flesta av våra svenska NHL-proffs har vuxit upp med spel i SHL, vilket vittnar om hur pass nära steget från just SHL över till NHL är. Alla lag i SHL möter varandra två gånger, en gång på hemmaplan och en gång på bortaplan.

När seriespelet väl är över har man en seriesegrare, men den vinsten i sig är inte den som räknas. Ett slutspel inleds efter seriespelet, där de åtta bästa lagen gör upp om SM-guldet. De sex bäst placerade lagen går direkt till kvartsfinal, medan lag 7-10 får spela åttondelsfinaler i bäst av 3 matcher om vilka som skall nypa de sista två platserna för kvartsfinaler. Dessa kan du följa via SHL stream hos C More, så klart.

I slutspelets första skede, dvs åttondelsfinalerna, är matcher i bäst av tre. Det lag som först vinner två matcher går vidare. Väl under kvartsfinalerna drygas antalet matcher ut till bäst av sju, då man alltså skall vinna fyra matcher för att gå vidare. Slutspelet är det alla längtar efter och det är där den stora spänningen ligger, när allt väl ställs på sin spets. Vi har sett stora framgångar från Skellefteå under de senaste åren, men  ligan har jämnat ut sig och lag som HV71, Frölunda, Brynäs med flera har gått hela vägen de också. Ligan fortsätter att utvecklas och det blir en allt mer underhållande hockey att följa som åskådare. Häng med på resan mot SM-guldet via SHL stream på nätet. Se ovan guide för hur man går till väga.

Rabattkod till C More premium

Här på gratisstream.nu letar vi ständigt efter det mest kostnadseffektiva alternativet för stream på nätet. Vi redogör därför alltid de alternativ som först och främst är gratis och i andra fall de tjänster med bäst pris. För betaltjänster finns det ibland rabattkoder och erbjudanden man kan ta del av, som vi självklart håller oss uppdaterade med. Uppdaterade erbjudanden och rabattkoder finns alltid tillgängliga under guiden ovan.

Klubblag med flest SM-titlar

SM-titlar har delats ut sedan 1922 och det lag som vunnit flest titlar är Djurgården, med sina 16 titlar. De har varit väldigt framgångsrika under åren, men har på senare tid halkat efter ordentligt vad gäller chans för nya SM-guld. De är under positiv utveckling och vi kommer sannolikt se dem lyfta Le Mat-pokalen inom kort. På andraplatsen om flest SM-titlar kommer Brynäs med 13 guld, följt av Färjestad med sina nio guld.

Streama svenska lag i CHL

En europeisk turnering startades för ett antal år sedan, där de bästa lagen i Europa får chans att mäta sig mot varandra. Turneringen har vuxit sig allt starkare och vi ser nu att klubbarna verkligen satsar för vinst, där svenska lag varit mest framgångsrika. Fansen börjar även dem fatta tycke för upplägget och vi ser en ökad popularitet för CHL stream på nätet. Klicka här för att streama CHL.

Lag i SHL
 • Brynäs
 • Luleå
 • Mora
 • Skellefteå
 • Malmö
 • Rögle
 • HV71
 • Linköping
 • Färjestad
 • Frölunda
 • Djurgården
 • Växjö
 • Örebro
 • Karlskrona

Betting och SHL stream

Betting för hockey och SHL är väldigt vanligt. Det är självklart inget måste, men kan för vissa vara en rolig grej att göra. Betting och SHL stream hittar du dessvärre inte på samma plattform. Som vi har förklarat ovan är det endast C More som kan förmedla SHL stream på nätet, men det är dock ingen tjänst som erbjuder odds eller betting. I vissa andra fall, framförallt när det gäller fotboll, så finns det spelbolag som erbjuder såväl stream som betting, vilket utgör en bra kombination.

Om du vill spela på matcher och samtidigt streama sport på nätet, så kan vi rekommendera Unibet som spelbolag. Denna aktör erbjuder nämligen gratis stream OCH betting för alla sina kunder. Det här gäller inte bara nya kunder, utan även befintliga. Dessvärre finns det inte SHL stream att tillgå där, men vill du kolla på CHL-turneringen är detta fullt möjligt. Mer information om gratis stream för sport på nätet hittar du här.

SHL Awards stream

Utmärkelsen SHL Awards går av stapeln den 5 maj och utmärker de spelare som ståt för de bästa insatserna under säsongen. Det finns oerhört mycket prestige i detta och det är utmärkelser som samtliga spelare i SHL vill ta del av. Detta event sänds live hos C More, där alla prisutdelningar tar vid. För dig som redan har ett konto hos C More, så kan du streama detta utan att behöva göra något extra. Om du däremot inte har ett konto, eller inte har köpt något paket, så behöver du göra detta för att kunna streama SHL Awards.

Vilka spelare som skall få ta del av de utmärkelser som delas ut bestäms av en namnkunnig jury. Denna jury resonerar då fram de spelare som gjort bäst ifrån sig och ståt för de bästa prestationerna. Vad som utmärks är bland annat:

 • Årets MVP (most valuable player, eller mest värdefulla spelare)
 • Årets tränare, målvakt, forward, rookie, back

Priser delas även ut till de spelare som:

 • Vunnit poängligan och skytteligan
 • Vinnare av målvaktsligan
 • Segrare av SHL
 • Vinnare av SM-guldet
 • Årets mål och räddning
 • Guldpipan

Kolla på SHL play

Om du har missat en match, eller bara vill gå tillbaka och kolla på intervjuer och höjdpunkter, så kan du gå till SHL Play på deras hemsida. Denna play-tjänst ger dig en återblick över alla matcher som varit. Här presenteras alla mål under samtliga matcher i respektive omgång, samt intervjuer från tränare och spelare. Allt material klipps ihop direkt efter matchen är avgjord och du kan således kolla på allt som du missade, eller vill se igen, från alla matcher.

Vill du kolla på presskonferenser som hålls mellan respektive tränare efter varje match, så finner du även det på denna sajt. För att komma åt materialet behöver du gå till SHL’s hemsida, klicka på ”Shl play” i navigationen. Här har man kategoriserat materialet efter respektive lag, vilket gör att du enkelt kan ta dig vidare till det klipp just du vill kolla på.