Franska Öppna stream – Titta gratis via live stream

Världens största tennisturnering på grus stavas Franska Öppna, eller Roland Garros som det officiella turneringsnamnet är, och går av stapeln i början av sommaren varje år. Tennisen i franska är av högsta kvalitet och bjuder på många högintressanta matcher. Det är kanske därför inte konstigt att många är intresserade av att titta på turneringen live. Här redogör vi för det bästa sättet att se på Franska Öppna via gratis live stream.

Franska Öppna stream
Franska Öppna gratis stream
Tennis / Världen

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Streama Franska Öppna live på nätet

Om du vill uppleva tennis från Franska Öppna genom livestreaming har Unibet TV ett mycket attraktivt erbjudande. De låter nämligen alla deras registrerade användare streama Franska Öppna gratis. Inga avgifter tas löpande ut för att du ska kunna streama matcherna från denna och alla andra turneringar de visar. För att ta del av matcherna kostnadsfritt existerar ett villkor som gör gällande att du måste göra en första insättning hos Unibet och sedan se till att du har lite pengar kvar på ditt konto. Villkoret för att se på matcherna är nämligen att du behöver ha ett saldo som är positivt, du behöver dock inte löpande spela på matcher eller göra nya insättningar eller dylikt.

Turneringsinformation Roland Garros

Likt övriga Grand Slams är det i herrtureringen totalt 128 spelare som gör upp om titeln. Vissa av platserna i turneringen föregås av ett kval som vissa kvalar in till turneringen genom men marparten av platserna tillsätts genom att vara tillräckligt bra rankad på världsrankingen för att delta. Det är mycket stora prispengar bara för att ta sig till första omgången i turneringen varför alla världens bästa spelare vill delta i Franska Öppna. I kvalet spelas alla matcher i bäst av tre set men i huvudturneringen spelas sedan matcherna i bäst av fem set. Är det en jämnn match blir det därmed riktigt långa matcher där underhållningen kan vara mycket hög.

Turneringen spelas som bekant på grus vilket av tennistyckare ger de bästa förutsättningarna för den bästa tennisen.

Unibet TV stream

Franska Öppna – historiska vinnare

Grus är ett speciellt underlag och ofta finns det spelare som är specialicerade på just detta underlag. Ofta är dessa spelare från sydamerika men även många spanjorer har en förkärlek till just grus som underlag. Därför är det kanske inte så konstigt att världens bästa grusspelare genom alla tider dominerat i Franska Öppna fullständigt de senaste åren, nämligen Rafael Nadal. Spanjoren vann turneringen under makalösa 9 av 10 år under 2005-2014. Efter det har han vunnit ytterligare en gång och är den spelarna som vunnit överlägset flest titlar historiskt. Genom åren har vi även sett en hel del svenskframgångar i Franska öppna. Under 70- och 80-talet vann Björn Borg turneringen sex gånger och dessutom har Mats Wilander tagit tre titlar i turneringens historia. Det lär dessvärre dröja länge innan vi har någon svensk som tar en ny titel, med avseende på hur det ser ut på den svenska tenniscenen i dagsläget.

Spela på franska öppna

Förutom att Unibet har en av världens bästa streams för tennis och Franska Öppna har man också en av de bästa oddsportalerna, både när det gäller odds innan man men kanske framför allt live betting. Kombinera din upplevelse av gratis live stream på Roland Garros med ett vad genom att klicka här och hämta din välkomstbonus