Davis Cup gratis stream – Titta online via live stream

I tennis finns det en årlig turnering i landslagssammanhang – nämligen Davis Cup. I DC tävlar spelare från olika länder mot varandra i lag och matcherna länderna emellan bjuder ofta på mycket spänning. Nedan finner du det mest simpla sättet att ta del av gratis stream till Davis Cup.

Franska Öppna stream
Davis Cup stream
Tennis / Världen

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama DC gratis.

Guide – såhär gör du:

Streama Davis cup live online

Om du vill streama landslagsmötena i Davis Cup kan du med fördel göra detta genom att nyttja Unibets fina erbjudande som du tar del av genom att registrera dig här ovanför. Du får då ta del av matcherna från Davis Cup genom deras livestreaming klient utan någon avgift för matcherna du vill titta på.

Upplägg för Davis Cup

Upplägget för Davis Cup gör gällande att endast 16 länder är med i den så kallade värdsgruppen som gör upp om titeln varje år. Det är sedan möjligt att både åka ur denna grupp och gå upp till den från de lägre divisionerna. Tyvärr deltar inte Sverige längre i toppdivisionen och som det ser ut just nu lär det dröja ett dag innan man är tillbaka i Davis Cups finrum. De 16 lagen gör totalt upp i matcher som spelas under fyra helger varje år där de bästa länderna till en början möter de sämre länderna baserat på seedning. Varje lagmatch avslutas när ett lag nått 3 vunna matcher, det vill säga man spelar i bäst av fem matcher, varav en av dessa är en dubbelmatch.

Unibet TV stream

Davis Cup tidigare vinnare

DC är en förhållandevis jämn turnering och det är inget land som dominerat avsevärt under 2000-talet. Sedan milleniumskiftet har inte mindre än 11 nationer vunnit turneringen (Spanien, Frankrike, Ryssland, Australien, Kroatien, USA, Serbien, Tjeckien, Schweiz, Storbrittanien och Argentina) vilket säger det mesta. Anledningen till att det skiljer sig så mycket vilka som vinner mellan åren beror på turneringsupplägget. En bra spelare i högform kan leda sitt lag fram till seger då denne kan spela två matcher i varje möte samt om så önskas även dubbeln.

Mobilstreaming på Davis Cup

Genom Unibets mobilapplikation kan du på ett enkelt sätt streama matcherna från Davis Cup via din mobila enhet. Det är även möjligt att streama direkt genom en vanlig webbläsare i mobilen men för bästa användarupplevelse är det att rekommendera att du registrerar ett konto genom att följa länken ovan och sedan laddar ner deras app. Logga sedan in och leta upp matchen du vill streama så har du möjlighet att titta på matchen även om du inte har tillgång till en dator.