Esport gratis stream – Live streaming

Esport gratis stream? Electronic Sports, eller esport som det även kallas, innebär matcher och turneringar som avgörs över datorspel eller tv-spel. Det hela drog igång i början av 2000-talet och under det senare decenniet har intresset för esport eskalerat. Sverige var redan från början ett av de land som skördade mest framgångar inom sporten, något som gjort att intresset idag är stort i vårt avlånga land.

Det finns flera olika stället att både se och spela på esport i Sverige. Det är framför allt Unibet som erbjuder sina kunder stream från några av de största eventen i gamingvärlden. I denna artikel kommer vi gå igenom all info kring var och hur du får ta på esport stream och vad som krävs för att du ska kunna ta del av sändningarna.

CS:GO gratis stream
Esport gratis stream
Esport / CS:GO / DOTA2 / LoL

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Gratis stream på Esport

Utvecklingen av esport i allmänhet och Counter-Strike i synnerhet har varit fantastisk de senaste åren. Från att föregångaren Counter-Strike 1.6 på enklaste sätt följdes via HLTV inne i spelet har utvecklingen nu kommit så långt att CS GO likt vanliga sporter kan streamas direkt på nätet istället. Ett bra alternativ för dig som vill streama CS GO gratis är att använda dig av bet365 livestreaming. På denna streamingtjänst kan du följa lag som NiP, fnatic, Virtus Pro, SK Gaming och alla andra professionella lag i flertalet av de bästa turneringarna. Det enda som krävs är att du har ett saldo på bet365 som inte uppgår till 0 eller är negativt, om du uppfyller detta villkor kan du streama alla matcher som tillhandahålls av bet365 livestreaming utan någon tillkommande avgift. Det ökar dock spänningen om du har ett spel lagt på något av lagen som är med i matchen du tittar på.

Följ matcher från esports turneringar kostnadsfritt

För den som är intresserad av Counter-Strike Global Offensive eller andra spel finns det årligen många stora turneringar att följa och streama. Några av de främsta turneringarna är ESL One, ESL Pro, ELEAGUE och World Electronic Sport Games. CS GO lämpar sig väl för såväl live streaming som live betting där du kan följa och om du önskar även betta på vilket lag som ska vinna. Detsamma gäller till exempel FIFA eller något annat spel där man spelar mot varandra och ett klart resultat finns. Streaming och sändning av esport har blivit mycket professionell och när du tittar på de största turneringarna är det alltid en insatt kommentator som kommenterar matchens utveckling.

Esport gratis stream - Live streaming

Esport – en ny form av sport

Det var länge något tabubelagt att vara intresserad av esport. I takt med att intresset växt sig allt större har denna form av elektronisk sport dock fått allt större genomslag även bland allmänheten. Sverige har varit ett av de ledande länderna i denna utveckling och har sedan esportens begynnelse varit ett av de länder som producerat bäst spelare och därmed även lag, vilket vi troligtvis främst kan tacka vårt goda välstånd i allmänhet och tillgång till bra internet och datorer i synnerhet. Denna utveckling har hållit i sig och idag är några av de främsta CS GO-lagen och spelarna just från Sverige.

Streama esport i mobilen

Om du väljer att öppna ett konto hos bet365 i enlighet med vår rekommendation ovan har du även en fin möjlighet att på ett smidigt sätt streama CS GO i mobilen. bet365 erbjuder via sin mobilapp nämligen en bra upplevelse av livestreaming även via en mobil enhet. Appen är tillgänglig för alla moderna mobila operativsystem och kan enkelt laddas ned. När du väl loggat in i appen går du till livestreamingsektionen och väljer den match du vill streama. Svårare än så är det inte.

Esport gratis stream - Livestreaming

Streamingtjänster med esport

Förutom att streama hos spelbolagen finns det även andra, rena streamingtjänster som erbjuder sändningar från de största turneringarna for esport. Ett bra exempel Viaplay som erbjuder streaming av tv-kanalen esportsTV HD. Där kan du streama de största turneringarna från hela världen direkt i din dator. Det går självklart även att ladda ner Viaplay-appen och se sändningarna på sin mobil, surfplatta eller via appen på smart-tv:n. Sändningarna finns oftast tillgängliga i 24 timmar. Det går även att se matcher på Ginx Esports TV. Kanalen finns dock endast hos ComHem och är inget alternativ om man inte bort i en lägenhet som är bundna till just den leverantören.

Det sista alternativet som finns att tillgå är Twitch. Där går det att se matcher och turneringar från esport-event från hela världen. Det kostar inget att se sändningarna. Det krävs dock ett konto på webbplatsen för att få tillgång till innehållet. Ett konto är gratis men medlemmar kan välja att skänka pengar till kanaler eller streamers som man tycker om. Det är dock inget måste.

Mer om esport på GratisStream

Det finns väldigt mycket att skriva om och läsa om när det kommer till esport. I denna artikel har vi förklarat hur du kan ta del av sändningar och livestreams från de största eventsen i världen. Det finns självklart mycket mer information och fakta kring fenomenet. Vi har dock tagit fram det viktigaste vad gäller hur man kan streama matcherna oavsett var på jordklotet som man befinner sig. Esports växer hela tiden och det återstår att se hur stort det hela kan bli.