Trav live stream – Titta på V64, V75, V86, V6 online

Trav och galopp är väldigt populärt bland dels oss svenskar, men också i övriga världen. Det blir en allt större sport i Sverige och de stora loppen är väldigt uppmärksammade. Streama V75 och övriga lopp hos C More. Genom att följa nedan anvisning ges du tillgång till stream för trav och mycket mer hos C More. Vi söker ständigt efter det mest kostnadseffektiva alternativet för stream på nätet och har kommit fram till att just C More är den bästa tjänsten för att streama trav på nätet.


Trav stream
Trav stream
Trav / Sverige

C More stream
Streama här

Streama trav på nätet

Som nämnt ovan tillhandahåller C More rättigheter för att sända samtliga trav-lopp i Sverige. Det enda man behöver göra är att skapa ett konto och välja det bäst lämpade paketet eller loppet för just ditt behov. Vi är måna om att kunna erbjuda det bästa alternativet för stream på nätet och söker därför kontinuerligt efter rabattkoder och erbjudanden för betaltjänster, som C More är. Det är inte ovanligt att de, tillsammans med andra bolag, erbjuder rabatter och erbjudanden som en fri streaming-månad, alternativt kraftigt nedsatta priser. Håll utkik i guiden ovan, där vi ständigt uppdaterar oss efter vad som finns att tillgå.

Streama V64, V75, V86, V65, Vinnarcirkeln och mycket mer hos C More.

Unibet TV stream

Trav – hästsport med högt underhållningsvärde

Trav har alltså vuxit sig väldigt populärt i Sverige och vi ser en väldigt stor andel svenskar följa trav via såväl TV som via stream. Det är inte helt ovanligt att man spelar på loppen för att skapa extra spänning, och ett vanligt förekommande spelsystem för trav är Harry Boy, som är en tjänst förmedlad av ATG. Tidigare har ATG varit ledande för just spel på trav, men det har nu vuxit sig ut till övriga spelbolag och det finns nu aktörer som är helt inriktade på trav. Ett spelbolag som RaceBets erbjuder i stort sett bara spel på trav och galopp. Man behöver självklart inte spela om pengar för att uppleva spänning vid stream på trav, utan den största andelen tittare streamar i rent underhållningssyfte. Ett trav-lopp utgörs av ett antal hästar, med kuskar som styr hur hästen skall agera på banan. Det finns olika distanser som hästarna skall springa under en cirkelformad grusbana, i de flesta fall. Första häst- och kusken i mål vinner loppet.

Erbjudanden hos C More

Det är alltså inte alls ovanligt att C More ger ut förmånliga erbjudanden till sina kunder. Det vanligaste är att de ingår samarbete med andra aktörer, som i sin tur förmedlar ut nedsatta priser eller prova på-månader. De flesta sådana erbjudanden är tidsbegränsade, så passa på när tillfället väl ges. Vi håller oss ständigt uppdaterade i guiden ovan med nya och färska rabatter och erbjudanden hos C More.