Följ oss på

Hockeyallsvenskan

Följ AIK – Almtuna via stream på nätet

Följ AIK – Almtuna via stream på nätet

AIK har ambitionen att ta sig upp till SHL i år. Kan de klara av det, eller behöver de ytterligare något år på sig? Följ matchen mellan AIK – Almtuna via live stream hos C More. Här redogör vi för alla streaming-alternativ för sport på nätet.


Hockeyallsvenskan stream
AIK – Almtuna stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama här

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga matcher av Hockeyallsvenskan, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på AIK – Almtuna via live stream

Kan AIK ta sig upp till SHL?

AIK tog sig långt i fjol, men räckte inte till under kvalspelet upp mot SHL. Nu satsar man än hårdare och har ambitionen att ta sig hela vägen i år istället. Frågan är om det räcker, för det råder hög konkurrens i serien och man kommer stöta på många tuffa motståndare under resans gång. Man placerar sig just nu på en fjärde plats med 24 inspelade poäng, fyra poäng fler än dagens motstånd Almtuna.

Almtuna spelar stabil hockey, men kommer sannolikt inte mäkta med att ta sig upp till SHL. Det vore inte heller bra för klubben, som hade fått det väldigt tufft bland Sveriges bästa lag. Oavsett är det ett bra hockeylag och har stor respekt från de allra flesta lagen i ligan. Kan de sätta skräck i AIK-spelarna och eventuellt få med sig poäng från Hovet?

Svaret på frågan får vi den fjärde november, och du följer matchen via live stream hos C More. Vill du följa andra ligor, inom andra sporter? Se då över våra sammanställningar över streaming-alternativ här.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Hockeyallsvenskan