Kolla på AIK – Malmö FF via live stream 23/10

Toppmöte när AIK tar emot Malmö FF på Friends Arena. Hemmalaget med otroligt viktiga poäng att spela för. Kolla på matchen via live stream hos C More direkt i valfri enhet. Du kan se på matchen vart som helst, på vilken enhet som helst. Datorn, mobilen, surfplattan eller TV:n – du väljer.


AIK - Malmö FF stream
AIK – Malmö FF stream
Allsvenskan

C More streaming
Streama här

Skapa ett konto hos C More genom att följa nedan guide.

Guide – såhär gör du:

Kan AIK ta poäng mot de svenska mästarna?

Det är väl ingen nyhet att Malmö FF redan har vunnit SM-guldet, för 20e gången. De har gjort en otrolig resa och alltså ännu en gång på kort tid vunnit SM-guld. De vinner guldet med flera omgångar kvar att spela och det är bara att lyfta på hatten för ett dominant lag som de faktiskt varit. Nu har man inte längre något att spela för och kanske spelar något avslappnat, jämfört med AIK.

AIK har återtagit andraplatsen efter att man vann sin match samtidigt som Djurgården förlorade. Det innebär att man har kopplat greppet om Europa-platserna, men kan ännu inte slappna av. Det kommer helt klart krävas fler inspelade poäng från AIK om man skall klara sig och oavsett om Malmö vunnit guld, så är de en tuff motståndare.

AIK måste ta vara på sin hemmafördel. Det kommer vara väldigt mycket folk på arenan för att ge sitt stöd. Kanske kan detta vara något som skapar det där lilla extra för AIK, samtidigt som det kan ge motsatt effekt hos ett avslappnat Malmö FF.

Följ matchen direkt via live stream. Klicka på länken i ovan guide och börja streama redan idag. Söker du alternativ för gratis sport på nätet? Då kan du klicka dig vidare här.

Leave a Comment