Allsvenskan: Omg. 22 gratis live stream 10/9

Vill du följa den bästa fotbollen i Sverige gratis under en hel månad? Kolla då hit. Nu redogör vi för ett erbjudande om gratis stream för Allsvenskan under 30 dagar. Följ derbyt mellan Hammarby – AIK, eller Norrköpings jakt mot toppen. Alla matcher ser du hos C More.

Djurgården - Halmstad stream
Allsvenskan Omgång 22 stream
Allsvenskan
C More streaming
Streama gratis

Genom att följa nedan guide ges du tillgång till en månads gratis streaming hos C More. Så här gör du:

Guide – såhär gör du:

Streama Allsvenskan omgång 22 gratis

Det är inget nytt att det kostar pengar för att streama Allsvenskan i Sverige. Det är just streaming-bolaget C More som äger rättigheterna för att sända matcherna, som i sin tur tar betalt för detta. De har emellertid erbjudanden om nedsatta priser, eller som i det här fallet en månad gratis, som vi kan ta del av. Den här gången är det tillsammans med spelbolaget Redbet som samarbetet gäller, så alla nya kunder hos Redbet kan alltså ta del av erbjudandet.

Derbydags i omgång 22 – Hammarby – AIK

Under kommande omgång får vi bevittna ytterligare ett derby. Senast var det mellan AIK – Djurgården, men nu vänder man mot Tele 2 arena för att ta sig an Bajen. Det kommer bli en jämn och underhållande match, såväl på plan som på läktaren. Derby mellan Stockholmslagen är alltid av bra karaktär och oavsett resultat brukar vi summera matcherna som underhållande.

Jämn tabell i Allsvenskan 2017

Det är en väldigt jämn tabell i Allsvenskan i år. Vi ser exempelvis Norrköping på en sjätte plats, men som fortfarande har goda möjligheter att ta sig tillbaka till toppen. En sjätte placering innebär 33 poäng, medan Djurgården på andraplats har 37 poäng. Det vittnar om en väldigt jämn och underhållande serie, där det är helt öppet om vilka som tar sig till Europa-spel. Att Malmö vinner guldet i år igen är det egentligen inget snack om. De har ett försprång på tio poäng, som de sannolikt inte kommer tappa under slutspurten av Allsvenskan.

Streama samtliga matcher gratis hos C More under en hel månad. Följ ovan anvisning för att kvalificera dig för erbjudandet.

Leave a Comment