Allsvenskan: Malmö FF – Trelleborg live

Malmö FF tagit sig i kragen och har gjort bra ifrån sig i såväl Allsvenskan som Champions League. Nu möter man ett Trelleborg i botten och behöver alla poäng man kan få för att haka på i toppen. Vill du följa matchen via live stream, så har vi all information du behöver.

Kan Malmö haka på i toppen?

Efter en väldigt svag säsongsinledning så tappade Malmö FF många viktiga poäng. Man låg långt ner i tabellen och man kunde ganska snart konstatera att guldet var utom räckhåll. De har gjort det väldigt bra sedan man sparkade huvudtränaren Magnus, men har en fortsatt lång väg att gå. Man har i skrivande stund 28 inspelade poäng och ligger på en sjätte plats. Man har samma poängskörd som Djurgården, men med något sämre målskillnad.

Målet för säsongen blir nu istället att försöka sig på en topp tre-placering, vilket inte är helt omöjligt, om än besvärligt. Ovanför har man alltså Djurgården som femma, Norrköping som fyra och Östersund som trea i skrivande stund. Östersund har just nu 33 poäng, vilket innebär att man behöver fem poäng för att komma ikapp. Värt att tänka på är dock att det är ytterligare två lag man behöver hjälp ifrån, för fortsätter de ta poäng i samma takt som Malmö, så ligger man fortsatt efter.

Nu ställs man mot ett bottenlag, där man verkligen måste ta poäng. Senast mot Dalkurd gjorde man jobbet när man vann med 1-0 på bortaplan. Det var dock ingen övertygande seger och anfallsspelet lämnade väldigt mycket att önska. Den här matchen kommer relativt tätt inpå Champions League-kvalet, vilket kan innebära trötta ben och risk för en halvdan match återigen.


Allsvenskan stream
Malmö – Trelleborg stream
Fotboll / Allsvenskan

C More stream
Streama här

Leave a Comment