Följ oss på

SHL

Analys inför FBK – Mora live

Analys inför FBK – Mora live

Toppen mot botten. Viktiga poäng och hög rivalitet när Färjestad tar emot Mora på hemmais. Följ matchen live och missa inga höjdpunkter. Klicka nedan för att ta del av stream för Färjestad – Mora i SHL.


Färjestad - Frölunda stream
Färjestad – Mora stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Enkla poäng för Färjestad i toppen?

FBK har gjort en väldigt bra säsong i år och är starkare nu mot vad man varit på flera år. Det ser ut att kunna bli en bra säsong och man siktar självklart mot guldet. Frågan är om man mäktar med att hänga på Växjö hela vägen, men det är långt, långt ifrån över ännu. Det finns även flera andra lag i tabellen som kan komma ikapp, men hittills är det just Färjestad och Växjö som varit de två bästa lagen.

Mora ligger i toppen och är i skrivande stund på säker mark. Man har dock inga goda marginaler att spela på, men om de fortsätter prestera som de gjort hittills så kommer det sannolikt att bära frukt för ett nytt kontrakt. De spelar ett underhållande spel och tror på sin spelidé. Att det tar en stund innan det verkligen sätter sig, är absolut inget konstigt. Fortsatt offensiv hockey så kommer vi få se målkalas i Löfbergs Arena.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL