ATP Montreal Masters – Gratis live stream

Denna vecka spelas en av årets bästa tennisturneringar då ATP Montreal går av stapeln. Vill du följa turneringen genom gratis live stream? Då har du kommit till rätt site. Spana in stegen nedan för hur du kan se på ATP Montreal och annan världstennis från ATP-touren genom gratis streaming på nätet.

CHL stream
ATP Montreal stream
Tennis / Kanada

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Streama ATP Montreal gratis

Stämmer det att du kan streama ATP Montreal och andra världsturneringar gratis? Svaret är ja. Unibet har nämligen en egen streamingtjänst som heter Unibet TV där du kan streama tennis från ATP-touren helt utan avgifter. Det enda som krävs är att du har ett registrerat konto (vilket du skapar genom att klicka på länken ovan eller bannern nedan) och gör en första insättning till ditt konto. Du behöver nämligen ha ett positivt saldo på ditt spelkonto för att kunna streama tennisen, det räcker dock med så lite som ett par ören för att kunna streama ATP Montreal och all annan tennis som visas under året, bland annat alla Grand Slam turneringar.

Unibet TV stream
Inför turneringen – deltagare

Varken Novak Djokovic eller Andy Murray är med i denna turnering. Det är dock inget att oroa sig över för den som vill se på tennis i världsklass med anledning av startfältet i övrigt. Såväl Rafael Nadal som Roger Federer kommer delta i turneringen som första- och andraseedade spelare. Vidare återfinns Zverev, Tsonga, Dimitrov, Thiem, Nishikori med flera i startfältet.

Med anledning av de höga prispengarna och antalet poäng som vinnaren i en Masters får kan vi förvänta oss att alla toppspelare kommer göra sitt yttersta för att gå så långt som möjligt i turneringen. På förhand får givetvis Nafal och Federer ses som storfavoriter till att ta hem turneringen, men flera av de övriga spelarna som nämndes i det första stycket har garanterat chansen att sticka upp gentemot förhandsfavoriterna.

ATP Montreal – prispengar och rankingpoäng

1:a rundan: $ 16 595 – Rankingpoäng: 10
2:a rundan $ 30 730 – Rankingpoäng: 45
Åttondelsfinal $ 58 395 – Rankingpoäng: 90
Kvartsfinal $ 112 255 – Rankingpoäng: 180
Semifinal $ 220 760 – Rankingpoäng: 360
Final $ 438 635 – Rankingpoäng: 600
Vinnare $ 894 585 – Rankingpoäng: 1000

Leave a Comment