Bästa odds Elfsborg – Djurgården

Allsvenskan är i rullning och vi har nu kommit till den femte omgången, där Elfsborg ställs mot Djurgården på Borås Arena. Vill du spela på matchen? Här kommer de bästa oddsen för matchen mellan Elfsborg – Djurgården.

Elfsborg – Djurgården bästa odds 23/4

Elfsborg har inte haft någon önskvärd inledning på säsongen. Man inledde med tre raka förluster och hittade aldrig till något effektivt och bra spel. Senaste matchen gick desto bättre när man mötte Brommapojkarna, och kunde vinna med 2-0. Det var en match man helt klart skulle vinna, vilket förhoppningsvis kan ha gett laget lite mer självförtroende. Elfsborg har ett relativt bra lag på pappret och skall helt klart kunna vara med på den övre halvan av tabellen i år. Man har en ny tränare i Jimmy Thelin, som tränade J Södra i fjol. Han är duktig och bör kunna få ut mer av sina mannar framgent.

Djurgården har inlett säsongen bra. Man åkte på poängtapp hemma mot Trelleborg, där man dominerade matchen, men inte lyckades få till ett avgörande mål. Man förlorade matchen därefter i derbyt mot AIK, då Solnaklubben kunde få revansch efter förlusten mot just Djurgården i Svenska Cupen. Djurgården lyckades återhämta sig från förlusten och vann väldigt övertygande mot de regerande mästarna Malmö FF. Man vann med hela 3-0, vilket vi inte är vana vid att se när det kommer till Malmö FF.

Vill du spela på Elfsborg – Djurgården via odds och betting? De bästa vinnaroddsen är följande:

Elfsborg: 2.95 (Bethard)

Oavgjort: 3.40 (Bethard)

Djurgården: 2.55 (Comeon)

Spela på matchen och ta del av en odds bonus hos någon utav aktörerna. Placera ditt spel med det bästa oddset på marknaden och få så hög avkastning som möjligt på dina spel!

 

Leave a Comment