Betting och odds på hockey live

Betting och live stream för SHL och Hockeyallsvenskan kan vara en riktigt bra kombination. För den som gillar spänning och action kan det här vara riktigt underhållande. Självklart behöver man inte göra båda delar, utan endast det man känner för. Man ska heller inte spela för mer pengar än man har råd att förlora, och om man känner att man har problem med sitt spelande bör man omgående ta kontakt med stödlinjen.

Live stream SHL, Hockeyallsvenskan

De bästa ligorna inom svensk hockey är som bekant SHL och Hockeyallsvenskan. Det är således också de två ligor som C More erbjuder i sin live stream-tjänst. Du skapar ett konto hos C More, följt av att du registrerar dina betalningsuppgifter och köper en match, så kan du sedan kolla på valfri match via stream.

Vill du spela på dessa matcher via odds och betting så finns det en rad olika aktörer att vända sig mot. Du kan välja bland de största som Unibet, Bet365, LeoVegas med flera, eller så väljer du en mindre aktör som kanske kan erbjuda en bättre odds bonus än vad de övriga gör. Oavsett så väljer du själv vad som passar dig bäst. Vi kommer hålla dig uppdaterad med kontinuerliga speltips, samt guide för hur du kan streama SHL och Hockeyallsvenskan live på nätet. Klicka dig in på C More via nedan länk och börja streama redan idag.


Allsvenskan stream
SHL / HA stream
Hockey / Sverige

C More stream
Streama här

Leave a Comment