Brynäs – Djurgården: Live stream i HD 17/8

Hockeysäsongen är igång och i Uppladdningen 2017 ställs Brynäs IF mot Djurgårdens IF den 17 augusti. Se på matchen gratis genom live stream – följ instruktionen här för att ta del av en månads gratis C More som streamar matchen.

Brynäs - Djurgården stream
Brynäs – Djurgården stream
Hockey – Uppladdning
C More streaming
Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama matchen hos C More – du får ett C More Premium gratis i en månad.

Guide – såhär gör du:

Streama Brynäs – Djurgården live på nätet

Matchen mellan Brynäs och Djurgården visas enbart på C More som har rättigheterna för att visa matchen via live stream. Som många vet är detta vanligtvis en betalningstjänst som kostar en månatlig avgift, men just nu kan du alltså få en gratismånad för fri live stream under en månad.

Tar Djurgården andra raka?

Djurgården gick på is i officiella sammanhang i fredags när man åkte till Almtuna för en fullsatt bortamatch. Efter många om och men lyckades man till slut vinna matchen mot Almtuna med 4-3 efter en stark tredje period. Även om man självfallet inte ska tolka för mycket av en inledande träningsmatch var det självklart skönt för stockholmslaget att ta en seger i säsongens första match. Kanske kan man bygga vidare på detta och ta ytterligare en vinst på bortais, denna gången mot Brynäs?

Streama Brynäs premiär 2017

Gävlelaget Brynäs gör i detta möte sin första match för säsongen. En lång försäsong är därmed till ända och man ställs alltså mot SHL-motstånd direkt när man gästas av Djurgården. Det är svårt att sia om hur bra Brynäs är i år då man inte sett laget sedan uttåget mot HV 71 i slutspelet i SHL förra säsongen. Av lagets spelschema att döma är detta den enda träningsmatchen man gör innan Champions Hockey League drar igång för Brynäs den 25 augusti i ett möte med Helsingfors.

En träningsmatch är alltid en träningsmatch men med anledning av att Brynäs snart går in i CHL samtidigt som Djurgården vill matcha in laget inför SHL som börjar om ca en månad kan det nog bli en trevlig tillställning att titta på via live stream.

Leave a Comment