Följ oss på

SHL

Brynäs – Växjö via stream på nätet

Brynäs – Växjö via stream på nätet

Brynäs mot Växjö. Botten mot toppen. Dagens hemmalag har inte alls kommit upp i nivå, utan har dessvärre gjort en katastrofal säsongsinledning. Tvärtom vad gäller Växjö. Kan Brynäs motbevis och vinna mot den nuvarande serieledaren? Missa inga händelser – följ matchen via live stream på nätet.


Färjestad - Frölunda stream
Brynäs – Växjö stream
Hockey / SHL

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga SHL-matcher, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:

Har Brynäs chans mot serieledande Växjö?

Brynäs har alltså gjort en väldigt svag inledning på säsongen. Man var relativt tidigt tvungna att sparka huvudcoachen för att ersätta med ny. Det brukar vanligtvis ge ganska snabb effekt, men det har inte riktigt slagit igenom här, även om det går något bättre nu mot tidigare. De har mer kvalité i laget än vad de får ut på isen, så nu är det upp till bevis för att lyckas ta ikapp poäng för att nå ett slutspel.

Växjö briljerar även denna säsong. Man har ett otroligt starkt lag och fortsätter vara ett etablerat topplag. Av allt att döma så kommer man också fortsätta befinna sig i toppen, men viktigt för klubben är att man bibehåller en bra nivå, för Färjestad ligger hack i häl och kommer inte ge sig enkelt.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL