Följ oss på

Champions League-kval

Kolla på Champions League-kval gratis

Champions League-kvalet är i full gång och de inledande omgångarna har nu spelats. Malmö FF har nyss vunnit sin första match mot Cluj, i den andra omgången av kvalspelet. De har nu skapat sig goda förutsättningar för att ta sig ett steg längre mot gruppspelet. Vill du streama Champions League-kvalet gratis? Läs då nedan.

CHL stream
Champions League-kval
Fotboll / Europa

Streama gratis

Gratis stream för Champions League-kval

För dig som älskar fotboll är Champions League en stor del av intresset. I det ingår självklart även kvalet, även om man inte alltid får se de allra bästa lagen spela. Gruppspelet närmar sig med stormsteg och vi är snart inne i slutfasen av kvalet, som avgör vilka som går vidare och inte. Nu kan du streama dessa kvalomgångar helt gratis hos Unibet. Det enda du behöver göra är att följa nedan steg.

  1. Skapa ett konto hos Unibet (om du inte redan har ett)
  2. Gör en insättning (om du inte redan har pengar på kontot)
  3. Börja streama

Det enda kriteriet som man behöver uppfylla är att man har ett positivt saldo på sitt spelkonto vid streamingtillfället. Det räcker med så lite som en enda krona på kontot, men har du ett nollat saldo så är lägsta insättningsbelopp 100 kr. Du kan sedermera spela för 99 av dessa 100 och alltså bara behålla den sista kronan. Dessvärre kan man inte streama svenska lag gratis hos Unibet. För att streama de svenska lagen behöver man betala för matcherna hos Viaplay. Du behöver då gå till deras hemsida, skapa ett konto och betala en månadsprenumeration. Alla övriga matcher funkar utmärkt att streama gratis hos Unibet.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Champions League-kval