Champions League-kval gratis stream 22/8

Finalomgång av Champions League-kvalet och det är dags för det andra mötet lagen emellan. Streama samtliga matcher gratis hos Unibet TV. Det enda du behöver göra är att följa nedan anvisning, vilket ger dig tillgång till gratis live stream för samtliga matcher av Champions League-kvalet.

CHL stream
Champions League-kval stream
Fotboll / Europa

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Streama Champions League-kvalet kostnadsfritt

För bra för att vara sant? Inte riktigt… Just nu kan du faktiskt streama samtliga matcher under finalomgången av CL-kvalet. Unibet har en etablerad streaming-tjänst som de erbjuder samtliga av deras kunder. Det enda kravet är att man har ett konto hos spelbolaget, samt att man har ett positivt saldo på sitt spelkonto vid tillfället för streaming. Notera att det räcker med så lite som en ynka krona på spelkontot för att kvalificera sig. Har man mer pengar på kontot så behöver man inte heller oroa sig för att några pengar kommer dras vid streaming, utan det är helt gratis att kolla på Champions Leauge-kvalet, samt all övrig sport i deras utbud. Här kan man streama välkända fotbollsligor som La Liga, Serie A, Bundesliga och många fler. Passa på redan idag!

Unibet TV stream
Finalomgång av Champions League-kvalet

Nu är det dags. Lagen börjar antingen se slutet, eller en början på ett nytt kapitel. Vissa lag är uträknade inför dagens omgång, medan andra lever i allra högsta grad. Det är som vi alla vet den mest åtråvärda turneringen för att fotbollslag att delta i, men inte nog med det så handlar det om hejdlösa summor pengar genom att ta sig till gruppspelet. Väl i gruppspelet, så erhåller man även där mängder av pengar vid oavgjorda resultat, eller än mer pengar vid vinst.

Viktigt för de lag som har en ledning inför dagens möte, är att hålla lugnet och inte låta nerverna ta överhand. I de allra flesta fall är det positivt att komma in till ett returmöte med en ledning, men är ledningen knapp kan det sätta käppar i hjulet. Ett lag som ligger under har inför dagens möte precis allt att vinna, vilket gör att de kan släppa på handbromsen helt och hållet. Ett lag som leder behöver behålla ledningen och ser sig själva inte ha några som helst utrymmen för misstag.

Det återstår att se vilka lag som nu är starkast och vi har en väldigt underhållande omgång att se fram emot. Nu kan du streama samtliga matcher helt kostnadsfritt hos Unibet TV. Skapa ett konto (om du inte redan har ett), gå till Unibet TV i navigationen, och sedan streama fritt av hela deras breda utbud. Mängder av högkvalitativ sport erbjuds dagligen. För att se vilka streaming-bolag som erbjuder vilka olika ligor – klicka här.

Resultat inför returmötet

Nedan följer en tabell över vilka lag som spelar under tisdagen, där vi till höger skriver hur det inledande mötet slutade.

FC Astana – Celtic: Celtic leder med 5-0

Maribor – H. Beer: H. Beer leder med 2-1

Nice – Napoli: Napoli leder med 2-0

Rijeka – Olympiakos Piraeus: Olympiakos leder med 2-1

Sevilla – Basaksehir: Sevilla leder med 2-1

Leave a Comment