Champions League live stream 12/9

Det är äntligen dags för gruppspelet av Champions League. Vi har följt ett spännande kval, som nu resulterat i ett antal lag som tog sig hela vägen. Nu börjar allvaret, och bäst följer du detta via live stream på nätet.

CHL stream
Toppfotboll i Europa
Fotboll / Europa

Streama gratis

Här på Gratisstream.nu strävar vi alltid efter just det – gratis stream. Idag finns det mängder av alternativ för att streama högklassig sport på nätet, helt kostnadsfritt. Det är främst spelbolag som ger sina kunder möjligheten till gratis stream för sport på nätet. Detta är på grund av att konkurrensen blivit så pass hård, att de behövt vidta åtgärder för att bli mer konkurrenskraftiga. Vi har redogjort för samtliga spelbolag som erbjuder gratis live stream och kan därmed rekommendera Unibet TV. Spelbolaget Unibet har utvecklat en bra streaming-tjänst, där de sänder mängder av fotboll i världsklass gratis. Du kan bland annat se La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Europa League-kval och Champions League-kval.

Guide – såhär gör du:

Unibet TV stream

Gruppspel av Champions League: första omgången

Det är alltså dags för den första omgången av årets Champions League-gruppspel. Här samlas de bästa lagen i världen och gör upp om den åtråvärda titeln. Kan Manchester United, med sin stjärntrupp, klara av att ta sig långt i turneringen? Kan Real Madrid försvara titeln ännu ett år?

Många frågor som kommer besvaras under hösten. Det är otroligt viktigt att få en bra start på gruppspelet och samtliga lag kommer göra sitt för att få med sig tre poäng. Självklart finns det vissa favoriter i respektive grupp, som sannolikt kommer få med sig fler poäng än övriga. Det är dock väldigt öppet i flera grupper och vi alla vet att fotboll är fotboll – allting kan hända.

Live stream Champions League

För att streama Champions League på nätet, så behöver du vända dig till streaming-bolaget Viaplay. De har gjort ett gediget jobb och äger fortsatt rättigheterna för världens mest uppmärksammade och bästa fotbollsturnering. MTG/Viaplay lovar dig högklassig upplevelse när det kommer till streaming, och de erbjuder ständigt sändningar med analyser kring varje omgång. För de mest populära matcherna erbjuds också självklart svenska kommentatorer. Skapa ett konto genom Viaplay.se och välj det betalpaket som passar dig bäst. Du kan utöver sport också streama mängder med filmer och serier.

Samtliga matcher som visas hos Viaplay 12/9 finner du nedan:

  • AS Roma – Atl. Madrid
  • Barcelona – Juventus
  • Bayern – Anderlecht
  • Benfica – CSKA Moskva
  • Celtic – PSG
  • Chelsea – Qarabag
  • Manchester United – Basel
  • Olympiakos Piraeus – Sporting

Leave a Comment