Följ oss på

Champions League

Champions League-matcher 3/10

Champions League-matcher 3/10

Gruppspelet i Champions League är i full gång och vi får ständigt uppleva riktigt underhållande matcher. Vissa matcher mellan storlag som drabbar samman, andra mellan storlag och de sämre klubbarna, där vi bjuds på både lekstuga och skrällar. Följande matcher spelas i Champions League under onsdagen den 3/10.

Onsdagens Champions League-matcher

Onsdagsmatcherna följer upp en händelserik tisdag. Vi fick se Juventus vinna komfortabelt med 3-0 mot Young Boys trots att avstängde Ronaldo satt på läktaren. Manchester City tog otroligt viktiga poäng i bortamötet med Hoffenheim, som ledde till ett vilt firande från tränaren Pep Guardiola.

Vi hoppas på fortsatt dramatik och underhållande matcher även i den andra omgången. Vi har bland annat ett stormöte att avnjuta när Barcelona gästar Tottenham. De sistnämnda har verkligen byggt upp en bra och stabil trupp under de senaste åren, men frågan är om man kan överlista ett av världens bästa lag i Barcelona? Vi vet vad Messi kan utföra på en fotbollsplan, så frågan är om de engelska supporterna kan bidra med tillräckligt stöd för att heja fram sina egna och samtidigt störa Barcelona.

Oavsett kommer det vara höjdpunkten för kvällen. Det är den matchen som det på förhand råder högst kvalitet i och vi som oberoende supportrar önskar självklart att det blir en målfest åt båda håll.

Följande matcher spelas i Champions League 3/10:

  • Lok. Moskva – Schalke
  • PSG – Crvema zvezda
  • Atl. Madrid – Club Brugge
  • Dortmund – Monaco
  • FC Porto – Galatasaray
  • Napoli – Liverpool
  • PSV – Inter
  • Tottenham – Barcelona
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Champions League