Se på Chelsea – Roma via live stream 18/10

Chelsea tar emot Roma på hemmaplan i Champions League. Dagens hemmalag spelar åter i världens mest åtråvärda turnering – streama matchen direkt hos Viaplay. Nedan redogör vi för hur du går tillväga, och det tar bara några minuter för att få full tillgång av samtliga Champions League-matcher.


Färjestad - Frölunda stream
Chelsea – Roma stream
Champions League

C More streaming
Streama här

Prova Viaplay fritt i en månad – helt utan bindningstid. Klicka här!

Guide – såhär gör du:

Chelsea i Champions League efter ett års frånvaro

 

Chelsea vann Premier League under ledning av Mourinho, året efter föll man pladask. Det blev ett ordentligt fiaskoår för Chelsea innan Mourinho faktiskt fick sparken. Conte tog över och fick omedelbar effekt på laget. Man har nu återhämtat sig och är helt klart ett av Englands bästa lag för tillfället. Conte har även tagit dem tillbaka till fotbollens finrum – Champions League – där man har höga förväntningar om att gå långt.

Frågan om hur bra Chelsea faktiskt är i förhållande till de övriga lagen som är i turneringen är delad. Självklart kan de gå hela vägen, men sannolikt stöter de på patrull tidigare än i en final. Det finns ordentligt skickliga lag med i år och vi kan komma att få se den bästa upplagan av Champions League på väldigt länge.

De siktar högt och att man tar sig vidare från ett gruppspel är rentav ett måste. Med full gas så bör man ha goda chanser att besegra Roma på hemmaplan, men som vi alla vet kan allting hända i fotboll. Följ spänningen direkt via live stream hos Viaplay.

Ovan redogör vi för hur du går tillväga för att streama dels Chelsea – Roma, men även samtliga övriga matcher av Champions League, från början till slut.

Leave a Comment