Så gör du för att streama Chelsea – Manchester United live stream online!

Streama Chelsea vs Manchester United stream live online!

Streama Chelsea – Manchester United stream live online!

Vill du streama Chelsea vs Man United live online? Det har blivit dags för ett möte mellan två giganter – Chelsea mot Manchester United. Det är krig om de högsta placeringarna i den engelska ligan och poängen börjar bli allt mer viktiga för varje omgång som går. Både Chelsea och Manchester United behöver poängen. Följ matchen via live stream online och häng med i slutet av höstens omgångar i Premier League.

Tips för Manchester United – Chelsea vs Manchester United live stream

Premier League är en av världens bästa och mest populära fotbollsligor. Lägg därtill att Manchester United och Chelsea är två av de största klubbarna. Detta sammantaget utgör en fantastisk fotbollsupplevelse, som du kan följa direkt via live stream hos Viaplay. När du väljer att streama Manchester United – Chelsea hos Viaplay så får du samtidigt svenska kommentatorer som tar dig igenom alla händelser i matchen, samt att du före, under och efter matchen får analyser direkt från deras expert-studio.

Du missar ingenting och du får uppleva fotboll i absolut världsklass, direkt ifrån din mobil, dator, surfplatta eller TV. Tillgängligheten har aldrig varit bättre. Genom att ladda ned Viaplay’s mobilapplikation för valfri enhet, så får du högupplöst fotboll via live stream, vart du än är.


Färjestad - Frölunda stream
Manchester United – Chelsea stream
Fotboll / Premier League

C More streaming
Streama här

Inför Chelsea vs Manchester United match i Premier League

Både Chelsea och Man United är med i toppen och slås om att ta sig högre upp tabellen som är ganska jämn. Chelsea har spelat ganska bra och varit robusta under den här säsongen hittills. Dovck missade Chelsea gnistan i sin senaste match som de förlorade. Innan dess så vann de fyra matcher i rad. För tillfället befinner Chelsea sig fyra i Premier League tabellen med 20 poäng. De ligger tre poäng efter både Man City och Tottenham. Arsenal leder tabellen med sina 27 poäng.

När det gäller Man United så kämpar de för närvarande också i toppen och ligger strax efter Chelsea i Premier League-tabellen med sina 19 poäng. Man United har inte spelat jättebra inför den här matchen mot Chelsea. De har både förlorat och spelat en match oavgjort. Däremot så har Man United vunnit sina senaste två matcher i rak. Kanske har formen blivit bättre inför mötet mot Chelsea.

Lagens form inför matchenChelseaMan United
Form Premier LeagueLWWWWWWLWDW
Form alla tävlingarWWWWWDLWWWDW

Chelsea vs Manchester United head to head

Ser man till tidigare resultat inför matchen så har United flest vinster. De har vunnit  Så här ser Chelsea vs Man United head-to-head statistik ut inför den här matchen.

Matcher vunna av Chelsea:55
Matcher Oavgjort:55
Matcher vunna av Man United:81

Chelsea vs Manchester United resultat senaste 5 matcher

De senaste fyra matcherna mellan Chelsea och Manchester United har slutat oavgjort.

DatumMatchResultatTävling
28 Apr 2022Manchester United v Chelsea1-1Premier League
28 Nov 2021Chelsea v Manchester United1-1Premier League
28 Feb 2021Chelsea v Manchester United0-0Premier League
24 Oct 2020Manchester United v Chelsea0-0Premier League
19 Jul 2020Chelsea v Manchester United3-1FA Cup
17 Feb 2020Chelsea v Manchester United0-2Premier League

Bästa odds i matchen

Det är inte ovanligt att folk vill kombinera odds och betting tillsammans med att låta sig underhållas genom att streama matchen live. Med det sagt så ger vi dig här de bästa oddsen för Manchester United – Chelsea, för att ge dig det bästa utgångsläget när du skall placera ditt spel. Notera att nedan odds avser 1X2 och alltså inte andra kombinationsspel som du har möjlighet att spela på.

Chelsea Manchester United betting odds1X2
Odds Chelsea Manchester United 1X2:2,253,403,10
1X122X
Odds Chelsea Manchester United 1X, 12 & X22,303,003,30
YESNO
Odds båda lagen gör mål (BTTS):1,662,10
O 2,5U 2,5
Odds Över/Under 2,5 mål:1,802,00

Det finns många odds-erbjuden för dig som funderar funderar på spela på Chelsea FC vs Manchester United matchen. Du kan alltid läsa på inför Chelsea vs Man United matchen, göra en utvärdering om hur tidigare utfall har sett ut och basera ditt spel på det. Du skapar dig således bättre förutsättningar för att placera ett vinnande spel. Dessutom kan du också titta ännu bredare efter spelsajter som erbjuder bättre odds på matchen. Utländska spelsidor erbjuder ofta konkurrenskraftiga odds. Emellertid är utländska casinon/spelsidor inget vi rekommenderar – valet och därmed ansvar/risk är helt ditt som spelare. En svensk sida som skriver om dessa utländska spelsajter är Passagen. De har nyligen nylanserat och börjat recensera utländska spelsidor. Läs mer om detta på Passagens nylanserade sektion ”spel och dobbel”. Där kan du hitta några av de bättre utländska spelsajterna som har licens från bland Malta. Det innebär således att du inte behöver tänka på skatt på dina eventuella vinster.

Stadium, datum och tid

Här är allt du behöver veta inför Chelsea vs Manchester United matchen.

Arena: Stamford Bridge i England.
Dag och datum: lördag den 22 oktober 2022.
Kick-off tid: 18:30

Mer om Chelsea FC Manchester United stream & TV

Chelsea FC Manchester United free live stream? Nu på lördag den 22 oktober januari 2022 klockan 18:30 sparkas säsongens första heta möte mellan Chelsea FC och Manchester United igång. Detta Premier League möte utgör ett av hetaste möten i Premier League och vinnaren ökar kraftigt sina möjligheter att plocka hem Premier League-titeln denna säsong, speciellt då det är ganska jämnt i tabellen. Du kan du läsa mer om Premier Leagueden officiella hemsidan.

Leave a Comment