CHL: HV71 – Esbjerg gratis live stream 27/8

Äntligen är hockeyn och CHL igång. Följ mötet mellan HV71 och Esbjerg via gratis live stream. De regerande svenska mästarna skall försöka fortsätta på den inslagna vägen med att vinna titlar, denna gången i CHL. Matchen streamar du helt kostnadsfritt hos Unibet. Följ nedan guide, som endast tar några minuter.

CHL stream
HV71 – Esbjerg stream
Hockey / Europa

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

Gratis stream för HV71 – Esbjerg

Det kanske låter för bra för att vara sant när vi redogör för gratis stream av samtliga CHL-matcher. Det är sant, och inga dolda avgifter eller bindningstider ligger under någon finstilt text. Det enda man behöver göra är att skapa ett konto hos Unibet, samt att man har minst en krona på spelkontot vid streaming-tillfället. Denna tjänst som Unibet nu erbjuder helt gratis är väldigt förmånlig och bör helt klart väljas före någon annan betaltjänst.

Unibet TV stream

CHL: HV71 i dålig form under försäsongen

HV71 vann som bekant SM-guld i fjol, men har sedan dess inte kommit upp i nivå alls. Det har förvisso varit försäsong, som inte behöver betyda allt för mycket, men efter den inledande förlusten i CHL så behöver man nu verkligen rycka upp sig. Man förlorade alltså det första mötet i gruppspelet av CHL med hela 4-1 mot Adler Mannheim, och dessförinnan förlorade man också stort i vänskapsmatchen med Frölunda med hela 8-1. Det är oroväckande siffror och vill man ta sig långt i turneringen nu, så behöver man få med sig en vinst här.

Esbjerg tufft motstånd för HV71

Esbjerg är inget dåligt lag, utan de vann de facto den Danska ligan i fjol. De kommer sätta hård press på det svenska laget, trots bortaplan. Eftersom det är gruppspel så behöver man få med sig så många poäng man bara kan, och när man nu gästar HV71 så har man slagläge i och med bortaplan, i kombination med att hemmalaget är i dålig form. Man har allt att vinna här, medan HV71 kommer känna press över att leverera i sin hemmaborg.

Följ mötet helt gratis via live stream på nätet. Unibet sänder samtliga CHL-matcher och det enda man behöver är att ha ett konto hos spelbolaget, samt ett positivt saldo på spelkontot. Vill du veta mer om live stream på nätet? Klicka här för vår sammanställning av samtliga streaming-bolag.

Leave a Comment