Då börjar SHL-säsongen 2018/19

I den varma sommaren är det ingen hockey på agendan. Däremot springer tiden iväg och det är inte långt kvar tills vi får njuta av ishockey och SHL. Nedan redogör vi för när säsongen 18/19 börjar, vart du streamar samtliga matcher och mycket annat.

Start av SHL säsongen 2018/19

SHL är Sveriges högsta hockeyliga. Den utgörs av 14 lag som spelar totalt 52 matcher vardera. Därefter koras vinnaren av LeMat-pokalen. SHL 2018 inleds lördagen den 15 september 2018 och pågår till den 14 mars 2019, då samtliga säsongsmatcher är färdigspelade. Samtliga lag kommer spela den sista omgången samtidigt så det blir mycket nöje att vänta där.

Den 15 september bjuds vi på en otroligt spännande omgång. Bland annat får vi se storstadsmötet mellan Frölunda och Djurgården, samt ett hett rivalmöte mellan Färjestad och HV71. I övrigt kommer Timrå göra sin säsongsdebut i SHL genom att åka till Linköping och gästa dem på bortais. Detta är alltså något man inte vill missa, och inte behöver du heller göra det om du skapar ett konto hos C More, som sänder samtliga matcher i SHL.

Streama SHL 2018

För dig som vill hänga med i alla matcher och dess dramatik, så finns det möjlighet att se samtliga matcher i högupplöst kvalité hos C More. Det enda man behöver göra är att följa nedan steg och skapa ett konto, samt att man köper ett paket eller en enskild match som passar dig bäst. Förslagsvis köper du ett paket som omfattar mer än bara en match, för att ha möjlighet att streama SHL 2018 under hela säsongen. Så här gör du för att streama SHL 2018:

  • Skapa ett konto genom att klicka på nedan länk
  • Köp en match eller sportpaket
  • Börja streama

Allsvenskan stream
SHL 2018 stream
Ishockey / Sverige

C More stream
Streama här

Leave a Comment