Derby mellan AIK – Djurgården live

En tuff inledning för såväl AIK som Djurgården. Nu ställs de mot varandra igen. Streama matchen mellan de två Stockholmsklubbarna på nätet. Det senaste mötet gick Djurgårdens väg, då i Svenska Cupen. Nu är det fullt allvar i Allsvenskan och inget utav lagen vill förlora ett derby. Det kommer bli hög dramatik redan från första matchminuten, som kan följas direkt via stream på nätet.

AIK – Djurgården live stream

Det tog många år innan Djurgården kunde döda derbyspöket som alla pratade om. Man har inte haft någon särskild framgång när det kommer till Stockholmsderbyn, men nu äntligen lyckades man vinna. Man vann borta mot AIK med 2-0, vilket sannolikt kan skaka om detta AIK en aning. Djurgården har visat att man är starka nog för att besegra rivalen i ett derby på bortaplan, frågan är om man klarar av att göra det igen?

Djurgården spelade oavgjort i sin hemmapremiär mot Trelleborg. Man tog ledningen, men lyckades inte förvalta den hela vägen. Det var hårt tryck från hemmalaget, men Trelleborg stod emot bra. AIK vann sin hemmapremiär mot Dalkurd, i en match som var något avslagen. Nu återstår det att se hur väl lagen har spelat ihop sig för att vinna de matcher som innehåller det där lilla extra.

Det kommer vara ett enormt publiktryck, som det alltid är i Stockholmsderbyn, och visst vill man uppleva denna fantastiska match på plats. Har man för långt till arenan, eller rentav inte har möjlighet att ta sig dit, så finns det ett bra alternativ i live stream hos C More. Denna streaming-tjänst sänder samtliga matcher av Allsvenskan, däribland stream för AIK – Djurgården. Registrera dig på tjänsten och följ matchen via stream på nätet.


Allsvenskan stream
AIK – Djurgården stream
Fotboll / Sverige

C More stream
Streama här

Leave a Comment