Derby mellan AIK – Hammarby 23/9

Det råder guldstrid i Allsvenskan. Med förhållandevis få omgångar kvar är det AIK, Hammarby och Norrköping som slåss om guldet. På söndag avgörs den kanske viktigaste matchen för säsongen, för såväl AIK som Hammarby. Följ det stekheta derbyt direkt via live stream.


Allsvenskan stream
AIK – Hammarby stream
Fotboll / Allsvenskan

C More stream
Streama här

AIK – Hammarby i stekhett derby

AIK leder allsvenskan och har under lång tid haft ett järngrepp om det allsvenska guldet. Det har dock förändrats en aning på sistone efter att man förlorat sin första match på 32 matcher mot guldkandidaten Norrköping. Det var en match där allt gick rätt för Norrköping och tvärtom för AIK. Man förlorade med 2-0 vilket öppnade upp för större möjligheter för övriga klubbar att ta ikapp.

Nu gäller ett otroligt spännande derby. AIK tar sig an serietrean Hammarby i ett derby på Friends Arena. Hammarby ligger alltså för närvarande trea efter att Norrköping vunnit sin match borta mot Dalkurd. De har dock en match mindre spelad, så vid vinst i derbyt återtar man sin andraplats, samtidigt som man kortar ned avståndet mot Gnaget avsevärt.

Streama AIK – Hammarby live

Om du vill följa den spännande matchen, men inte har möjlighet att vara på plats, så finns det andra alternativ. Du kan streama matchen direkt på nätet genom att skaffa ett konto hos C More. De äger alla rättigheter för Allsvenskan i Sverige, så vill du streama AIK – Hammarby live är alltså det enda alternativet att klicka dig in hos C More. Du gör det enklast genom att klicka på länken ovan, följt av nedan enkla steg:

  • Registrera ett konto
  • Ange dina betalningsuppgifter
  • Köp matchen eller C Mores sportpaket
  • Börja streama AIK – Hammarby

Så enkelt är det. På bara några minuter har du alltså möjlighet att se den största allsvenska publikfesten för en väldigt förmånlig peng.

Leave a Comment