För dig som gillar svensk hockey

Svensk hockey när den är som bäst är när SHL och Hockeyallsvenskan är igång. Snart är det äntligen dags, när vi kickar igång respektive säsong. Vill du följa spänningen så har vi de bästa medlen för dig. Antingen om du är intresserad av odds och betting, eller om du helt enkelt bara vill följa hockeyn via live stream.

Odds och betting live SHL

Sveriges finrum i ishockey är som de allra flesta vet SHL. Ligan håller hög kvalité och rankas topp fem i världen. Det är inget okänt att Sverige år för år levererar högklassiga spelare till världens bästa hockeyliga – NHL vilket också syns när vi spelar hockey-VM och varje år är kandidater för guldet. SHL inleds den 15 september och pågår därefter till den 14 mars 2019. Hela säsongen kommer vara fylld av dramatik när vi har än fler lag som är kandidater för SM-guldet i år.

För betting på SHL och Hockeyallsvenskan så kan vi rekommendera spelbolaget NordicBet. De har sitt största fokus i Skandinavien och levererar därmed de bästa spelen för våra inhemska ligor, ofta till marknadens bästa odds. Bortsett från NordicBet så finns det en rad spelbolag som erbjuder bra odds och mängder av spel för SHL och Hockeyallsvenskan. I vanlig ordning är Unibet och LeoVegas två bra aktörer att vända sig till, men i stort sett kan alla spelbolag appliceras för betting på svensk hockey.

Vill du istället följa ligan via live stream så finns det endast en aktör att vända sig till. Det är streaming-tjänsten C More som äger samtliga rättigheter för att sända SHL och Hockeyallsvenskan i Sverige. Det är inte omöjligt att du snubblar över hemsidor som visar dessa matcher, men ha då i åtanke att dessa är olagliga och egentligen inte får existera. Vänd dig till C More för att få stream av bästa kvalité, experter och analyser kring varje match, till en förmånlig kostnad.


Allsvenskan stream
SHL / HA stream
Ishockey / Sverige

C More stream
Streama här

Leave a Comment