Färjestad – Frölunda gratis stream 23/9

Under onsdagen den 23/9 är det dags för den tredje omgången av SHL. Färjestad möter Frölunda och just nu kan du ta del av ett erbjudande om gratis live stream för såväl Färjestad – Frölunda, som alla övriga matcher i SHL under hela 30 dagar.

Färjestad - Frölunda stream
Färjestad – Frölunda stream
SHL
C More streaming
Streama gratis

Genom att följa nedan guide ges du tillgång till en månads gratis streaming hos C More. Så här gör du:

Guide – såhär gör du:

Färjestad – Frölunda gratis live stream

Färjestads möte med Frölunda sänds endast hos C More. De äger rättigheterna för samtliga matcher av SHL, och är således det enda lagliga alternativet för stream. C More är en betaltjänst och man behöver således betala en månatlig abonnemangsavgift, men titta här! I skrivande stund finns det ett erbjudande hos C More i samarbete med Redbet, där man erbjuds en månads gratis streaming för samtliga som inte har ett registrerat konto hos streaming-tjänsten. Erbjudandet är begränsat, så passa på redan idag!

Hur streamar man Färjestad – Frölunda?

För den som är intresserad av sport och hockey, så är man bekant med att Färjestad och Frölunda inte är bästa vänner ute på isen. Det är hög rivalitet, just på grund av att de båda framgångsrika klubbarna drabbat samman långt in i slutspel ett antal gånger. Båda klubbarna är starka nog för att utmana om ett SM-guld, vilket gör att poängen lagen emellan är oerhört viktiga när de väl möts.

För att streama Färjestad – Frölunda behöver du följa ovan anvisning, där du emellertid just nu kan erhålla en månads gratis streaming hos C More. Erbjudandet innefattas inte av någon som helst bindningstid, utan när gratis-månaden är över kan man enkelt avsluta prenumerationen. Vi rekommenderar å andra sidan att fortsätta ta del av C More’s utbud och njuta av sport-underhållning av högsta klass året runt.

Färjestads chanser för SM-guld

Färjestad har varit i brygga under flera år i följd. Man har inte nått några direkta framgångar alls, vilket har fått såväl klubbledningen som fansen att tröttna en aning. Det är en klubb som under många, många år var otroligt bra och tog sig till final gång efter annan. Det blev inte alltid guld, men man var ständigt ett av de 1-2 bästa lagen i Sverige. Nu har man inte tagit sig långt i ett slutspel på länge, och dessutom inte heller placerat sig nämnvärt högt i serien.

Man har gjort ett antal värvningar inför säsongen och skall med sin nuvarande trupp helt klart kunna vara med i toppstriden. De har gjort förändringar i tränarstaben i och med att man sparkade Leif Carlsson, och frågan är hur väl man fått ordning på sitt nya spelsystem inför säsongen.

Frölunda är alltjämt ett starkt lag och har varit bättre de senaste säsongerna än de varit på länge. Det bådar gott för Göteborgs-klubben, som inte skall ha några problem med att nå en direktplats till kvartsfinalerna, och sedan gå än längre. Vi har en spännande match framför oss. När lagen möts är det hårda tag och mycket skridskor åt båda håll. Inget utav lagen ger vika i några situationer, så matchen bör vara av slutspelskaraktär, trots att det är blott tredje omgången.

Leave a Comment