Följ oss på

SHL

Fira lördagen med stream från SHL

Fira lördagen med stream från SHL

Äntligen helg! Det firas med en omgång av SHL. Avnjut spänningen med live stream från SHL direkt i valfri enhet. Kolla på matcherna från din mobil, dator, TV eller surfplatta. Alla matcher kan kollas under ett och samma tak. C More ger dig möjligheten att följa varenda sekvens under hela SHL säsongen.

Lördagens SHL via stream

Lördagar är den bästa dagen för att avnjuta SHL via stream på nätet. Klicka dig in hos C More och börja din period redan idag. Du gör det enklast genom att använda vår länk nedan, som dirigerar dig vidare till sidan för registrering omedelbart. Väl där anger du dina uppgifter följt av betalningsuppgifter och påbörjar en abonnemangsperiod, alternativt att du köper en enskild match om så önskas. Dessvärre finns det inga gratis alternativ för SHL stream, utan man behöver alltid betala, dock till en förmånlig kostnad.

Lördagens SHL omgång utgörs av följande matcher:

  • Djurgården – Timrå
  • Luleå – Rögle
  • Färjestad – Frölunda
  • HV71 – Örebro
  • Malmö – Växjö
  • Mora – Skellefteå

Vi noterar bland annat ett rivalmöte mellan Färjestad och Frölunda, som sannolikt kommer hetta till lite extra. Färjestad har inlett säsongen väldigt svagt, men efter deras senaste vinst mot Linköping, som leder serien, så kan vi ana att de är på gång. De är trots allt förhandstippade att vinna hela SHL, så nu är det verkligen dags att bevisa vad laget går för. Följ deras och övriga lags resa via stream idag!


Allsvenskan stream
SHL stream
Hockey / Sverige

C More stream
Streama här
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer SHL