Följ alla matcher av SHL live

Säsongen är långt gången och lagen har nu formats väl. Hur tror du slutspurten ser ut? Följ med i varje match via live stream på nätet. Du kan se på alla SHL matcher via stream, nedan förklarar vi hur.

Så här följer du SHL via stream

Under varje omgång av SHL sänds samtliga av matcherna via stream hos C More. På bara ett par minuter kan du ha tillgång till samtliga matcher av SHL, som du kan streama live. Det är Sveriges bästa hockeyliga, men som om inte det vore nog, så får du samtidigt tillgång till stream även för Hockeyallsvenskan.

För att streama SHL på nätet behöver du köpa ett hockey-paket, som finns att köpa för en förmånlig peng. Det är just detta hockey-paket, alternativt deras stora sport-paket, som ger alla matcher live. Köper du en enskild match, så är det endast den specifika matchen som du kan kolla på. Om du köper ett större paket, så som hockey-paketet, så blir priset allt mer fördelaktigt. För köp av enskilda matcher, så kommer man snabbt upp i samma summa som ett paket kostar på månadsbasis.

Varför ska man betala för SHL stream?

Det är ett vanligt förekommande idag att vissa spelbolag erbjuder gratis stream för sina kunder. Vissa ställer sig då frågan varför inte SHL sänds gratis, det också. Det här beror enbart på att det är så pass dyra rättighetskostnader, vilket innebär att en renodlad streaming-tjänst behöver få in pengar för att kunna livnära sig på sin verksamhet. Ett spelbolag har fördelen i att erbjuda gratis stream just för att de har flera andra inkomstkällor – något en vanlig streaming-tjänst inte har.

Det är därför du behöver betala för SHL stream, men det är samtidigt något vi rekommenderar dig till att göra. Gillar du svensk hockey eller fotboll, så som SHL, Hockeyallsvenskan, Superettan eller Allsvenskan, så är ett konto hos C More ett måste för dig. Klicka dig vidare på länken till C More för att börja streama SHL redan idag!


Hockeyallsvenskan stream
SHL stream
Hockey / Sverige

C More streaming
Streama här

Leave a Comment