Följ guldstriden i Allsvenskan 2018

Guldstriden är ett faktum. AIK har kopplat ett järngrepp, men åtta omgångar återstår och det är totalt 24 poäng att spela om. Allting kan hända och varför inte följa spänningen direkt via stream på nätet? Kan Norrköping och Hammarby ta ikapp avståndet, eller har vi en outsider i Malmö FF på gång? Spänningen stiger!

Förutsättningar för guldstriden i Allsvenskan

AIK har länge legat etta i tabellen och man hade hela 32 raka matcher utan förlust innan Norrköping tryckte dit dem med 2-0. Matchen därpå var ett stekhett derby mot Hammarby, en match man till slut kunde vinna med 1-0. Nu har man sex poängs försprång till Hammarby, men många matcher återstår att spela. Vilka tar sig hela vägen? Kan Gnaget hålla ifrån övriga klubbar som jagar tätt inpå?

Förutsättningarna är enligt följande tabelläge:

  1. AIK (51 p)
  2. Norrköping (45 p)
  3. Hammarby (44 p)
  4. Malmö FF (43 p)

Det är dessa lag det kommer stå mellan. Det råder det inga tvivel om. Tidigare har det endast varit snack om just AIK och lokalrivalen Hammarby, men nu på sistone har Norrköping spelat fantastisk fotboll och tagit ikapp och erövrat andraplatsen. Det skiljer nu sex poäng mellan ettan och tvåan, men det är långt ifrån avgjort. Inte nog med att det är spännande mellan topp tre-klubbarna, så har nu Malmö gjort ett ordentligt ryck efter sin svaga säsongsinledning och således blandat sig in i guldstriden.

För att maximera spänningen rekommenderar vi dig att följa matcherna via live stream. Samtliga omgångar sänds live hos C More via stream. Du skapar ett konto, köper en match eller ett sport-paket och börjar streama Allsvenskan 2018, genom bara ett fåtal klick.


Allsvenskan stream
Allsvenskan stream
Fotboll / Sverige

C More stream
Streama här

Leave a Comment