Följ Superettan 2018 direkt på nätet

Inte nog med att Allsvenskan är i rullning, så är även Superettan igång. Missa inte chansen att streama Superettan 2018 direkt på nätet. Du har nu möjlighet att kolla på varenda match som spelas via live stream på nätet till en förmånlig summa. C More sänder alla matcher med högupplöst bild, samt svenska kommentatorer och experter.


Allsvenskan stream
Superettan stream
Fotboll / Sverige

C More stream
Streama här

Superettan 2018 via stream på nätet

Ligan är alltså den näst högsta i Sverige, men låt dig inte luras, för kvalitén i denna liga är otroligt bra. Vi har många storklubbar som tidigare varit i Allsvenskan, men som olyckligtvis blivit nedflyttade. Streama Superettan 2018 med lag som Örgryte, Helsingborg, Jönköping Södra och många fler. Vilket lag tror du går upp till den högsta serien i år? Kan Helsingborg revanschera sig och återta sin placering i finrummet, eller blir det någon annan klubb som lyckas?

I fjol gick både Brommapojkarna, Dalkurd och Trelleborg upp i Allsvenskan. Brommapojkarna och Dalkurd gick direkt upp efter att ha slutat etta respektive tvåa i tabellen. Vidare blev det kvalspel mellan Trelleborg och Jönköpings Södra, där de förstnämnda drog det längsta strået i bäst av två matcher.

Du kan streama alla matcher av Superettan 2018 hos C More. Det finns inga begränsningar, utan samtliga matcher visas från alla omgångar. Den enda begränsningen är hur många enheter du har tillgång till. Nu kan du streama på fler än en enhet samtidigt, vilket öppnar upp möjligheterna för att följa såväl Superettan som Allsvenskan samtidigt.

Vilket lag kan ta sig upp till Allsvenskan 2018/2019?

Det är alldeles för tidigt att säga vilka lag som tar sig upp till Allsvenskan i år. Hur som helst finns det många bra kandidater, som nu inlett kampen om att samla ihop så många poäng som möjligt. Det är inte omöjligt att vi får se tre klubbar gå upp till Allsvenskan den här säsongen, vilket skedde i fjol. Två lag kommer per automatik få chansen i Allsvenskan, det vill säga de som slutar etta och tvåa i tabellen. Vidare finns det en möjlighet att kvala sig upp, om man slutar trea i serien av Superettan. Du vill inte missa några matcher – börja streama Superettan 2018 redan idag.

Leave a Comment