Förbered dig med stream för SHL 2018

Tiden springer iväg och snart är det dags för SHL-premiär. Den 15 september drar säsongen igång och varför inte förbereda sig med konto hos C More, för att streama samtliga matcher av SHL? Så här gör du för att aktivera ditt konto och streama SHL 2018.


Allsvenskan stream
SHL 2018 stream
Ishockey / Sverige

C More stream
Streama här

Förbered dig med stream för SHL 2018

Att streama SHL är inget svårt. Det är bara några knapptryck ifrån att skapa ett konto hos C More och få tillgång till stream för samtliga matcher av Sveriges bästa hockeyliga. Säsongen kommer bli än mer händelserik mot i fjol. Fler lag har etablerat sig och värvat in duktiga spelare som kommer göra respektive lag ännu vassare.

Bland annat kommer vi den här säsongen få se Timrå spela SHL återigen. De har varit i Hockeyallsvenskan under många år, men har slutligen tagit klivet upp till finrummet. Det var en hård kamp mellan dem och Karlskrona, som dessvärre fick lämna SHL inför kommande säsong. Nu återstår det att se om Timrå har vad som krävs för att klara sig säsongen i SHL. Det är en helt annan liga, även om Hockeyallsvenskan håller hög kvalité, så det vill till att man förvaltar sina värvningar rätt och att man har uppsikt för vad som komma skall.

Om du vill skapa ett konto hos C More så är det inte bara SHL du kan streama. Du kan streama ligor som Allsvenskan, Superettan, Hockeyallsvenskan, PGA Touren i Golf och mycket annat. C More är en av Sveriges bästa streaming-tjänster, som äger rättigheter för mängder av sport för dig att njuta av på daglig basis. Skapa ett konto redan idag och börja streama dina favoritsporter och ligor.

Leave a Comment