Full omgång av Hockeyallsvenskan

Det vankas full omgång av Hockeyallsvenskan och vi är i ett skede av säsongen där poängen är hur viktiga som helst. Lagen har formats och slutspelet börjar snart ta vid. Vilka lag får chansen att utmana om en SHL-plats inför kommande säsong?

Full omgång av Hockeyallsvenskan via live stream

För dig som gillar hockey och ligan hockeyallsvenskan så redogör vi här för hur du kan streama samtliga matcher via live stream på nätet. Hos C More kan du streama varenda match och följa varje sekvens under matchen. Du får tillgång till hög kvalité på din hockey stream, samt svenska kommentatorer som vägleder dig genom matchen. Vill du streama hockeyallsvenskan? Gör då så här:

Timrå och Leksand i toppen

Timrå har under större delen av säsongen legat etta i tabellen. De fortsätter prestera på högsta nivå och det ser inte ut som något lag kommer ta ikapp avståndet de har skapat sig. Är det något lag så är det i sådana fall Leksand, som ligger på en andraplats i tabellen. Det skiljer fem poäng mellan Timrå och Leksand, som har 90 respektive 85 poäng vardera.

Strax under, med 80 poäng, kommer AIK. De kommer troligtvis sluta trea i tabellen, men det innebär inte att SHL-drömmen är död bara för det. Det finns fortsatt möjlighet att ta sig upp, bara att vägen dit är något längre. AIK kommer i sådana fall få spela i en kvalgrupp, som till slut utgör en vinnare som ställs mot förloraren mellan ettan och tvåan. Häng med under hela slutspurten via live stream genom att följa ovan steg. Klicka på länken för att komma till C More’s hemsida och registrera dig.

Leave a Comment