Gratis live stream: Barcelona – Betis 20/8

Första omgången av La Liga är här. Barcelona ställs mot Betis – här hittar du gratis stream för Barcelona – Betis, samt alla övriga matcher av La Liga. Följ uppstarten och hela seriespelet av La Liga helt gratis hos Unibet TV.

CHL stream
Barcelona – Betis stream
Fotboll / Spanien

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

La Liga är utan tvekan en av de bästa fotbollsligorna i världen, och enligt vissa den absolut bästa. Oavsett är alla eniga om att det ständigt bjuds på högklassig fotboll hos i stort sett samtliga lag. När La Liga nu äntligen startar igen har vi en spännande säsong att se fram emot. Det kanske låter för bra för att vara sant när vi meddelar att matcherna kan streamas helt gratis hos Unibet, men så är fallet.

Det enda som krävs är att man har ett konto hos spelbolaget Unibet, samt att man har pengar på kontot vid streaming-tillfället. Det spelar i stort sett ingen roll hur mycket pengar man har på kontot, utan det räcker med bara en krona. Pengarna som finns på kontot kommer inte heller påverkas vid eventuell stream. Inga dolda avgifter och ingen bindningstid utlovas hos Unibet TV.

unibet_stor

Följ Barcelona – Betis via gratis live stream

Barcelona är en av de bästa fotbollsklubbarna i världen. De är ständigt med och slåss om samtliga möjliga titlar, såväl inhemska som ute i Europa. Fjolårssäsongen gick inte som väntat, även om det inte gick dåligt. Nu har man också sålt en av sina bästa spelare i Neymar, som gick till Paris-laget PSG. Övergången innebar den största genom alla tider och försäljningen uppgick till över två miljarder kronor. Det råder delade meningar om en övergång skall få kosta så mycket, där vissa är eniga om att en av världens bästa spelare har just det värdet, medan andra tycker tvärtom.

Frågan man nu ställer sig är hur Barcelona klarar sig utan Neymar, som utgjort en av fantastisk anfallstrio i Neymar – Messi – Suarez. Vi vill påstå att de kommer vara farliga för samtliga lag med, som utan Neymar. Sannolikt kommer man värva spelare för att täcka upp det tomrum som skapats, men till dess har man kvalité och spets nog för att utmana i stort sett alla lag i världen.

Barcelona ställs mot Betis i första omgången och här skall det inte finnas något annat än vinst för hemmalaget. När Camp Nou fylls och ett uppladdat Barcelona äntrar planen, så finns det troligen ingen annan utgång än vinst med ett antal bollar. Fotbollen i sig är oviss och vi har sett Barcelona tappa fokus mot sämre lag tidigare. Underhållande fotboll utlovas oavsett – streama Barcelona – Betis gratis här.

Så här gör du för att streama Barcelona – Betis gratis

Det tar bara några minuter för att följa de steg som krävs för att streama matchen, samt alla övriga La Liga-matcher kostnadsfritt. Ovan har vi redogjort för hur man går till väga, med en utförlig steg för steg-guide. Efter att man följt denna ges man full tillgång till hela Unibets streaming-utbud, som då innefattas av mötet mellan Barcelona och Betis.

Leave a Comment