Gratis stream: Färjestad – Mora 1/10

Färjestad har inlett säsongen väldigt starkt. Även Mora har spelat hem sina tre första poäng som nykomlingar. Streama mötet mellan Färjestad – Mora gratis hos C More genom att följa nedan guide.

Färjestad - Frölunda stream
Färjestad – Mora stream
SHL
C More streaming
Streama gratis

Genom att följa nedan guide ges du tillgång till en månads gratis streaming hos C More. Så här gör du:

Guide – såhär gör du:

Försnack: Färjestad – Mora

Färjestad har gjort ett rejält omtag vad gäller både ledningen och truppen i sig. Man har gått skilda vägar med den före detta huvudcoachen Leif Carlsson, vilket öppnar upp för nytt ledarskap och en annan filosofi kring Färjestads spel och vidare utveckling. Även stora förändringar har gjorts i spelartruppen, som hittills sett ut att fungera utmärkt hittills. I skrivande stund har man vunnit samtliga matcher av säsongen hittills, där man besegrat lag som Skellefteå, Frölunda och Linköping. Notera att vinsterna mot Skellefteå och Frölunda varit med flera måls marginal (5-2, respektive 7-4).

Mora har spelat hem sina första tre poäng. De är nykomlingar inför säsongen efter att man besegrade rivalen Leksand i kvalet. Den inledande säsongen handlar i vanlig ordning om att säkra nytt kontrakt, men att man tar sig högt upp i tabellen är inte särskilt troligt. De har ett lag man kan bygga vidare på och man kommer sannolikt vinna ett gäng fler matcher under säsongen, men frågan är om man mäktar med detta på bortaplan mot just ett formstarkt Färjestad.

Det kommer vara hög intensitet i matchen, där Färjestad kommer försöka vara det spelförande laget. Man har byggt upp en kompakt trupp som trivs med att föra pucken framåt i plan. De är spelskickliga och kan både spela med högt puckinnehav, men också på snabba spelvändningar. Mora kommer få en tuff afton i Löfbergs Arena, och kan du inte se matchen på plats rekommenderar vi att följa den via live stream.

Du ser matchen gratis hos C More genom att ta del av ovan erbjudande. Vi beskriver utförligt för hur du går till väga och det tar endast ett par minuter att slutföra.

Leave a Comment