Följ oss på

Champions Hockey League

Gratis live stream: Malmö – Kometa Brno 10/10

Gratis live stream: Malmö – Kometa Brno 10/10

Är du intresserad av Europeisk hockey på högsta nivå? Följ då CHL gratis hos Unibet TV. Streama mötet mellan Malmö och Kometa Brno helt kostnadsfritt. Du hittar samtliga matcher från CHL i deras utbud, samt över 30 000 årliga events.

La Liga stream
Malmö – Kometa Brno stream
Hockey / CHL

Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama gratis.

Guide – såhär gör du:

CHL är i full gång och vi ser flera svensklag göra bra ifrån sig. Kan det bli en helsvensk final i år igen? Följ dramatiken hela vägen, från första matchen till finalspelet, direkt hos Unibet. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto hos Unibet, samt se till att du har ett positivt saldo på ditt spelkonto vid streaming-tillfället. Notera att det räcker med så lite som en krona på kontot för att kvalificera dig, och pengarna kommer aldrig påverkas av att du streamar.

Streama mötet mellan Malmö – Kometa Brno gratis här

unibet_stor

Följ Malmö – Kometa Brno via kostnadsfri stream

Malmö har redan nu nått framgångar i CHL. Man har redan avancerat från gruppen efter att man spelat hem tillräckligt många poäng för att de övriga inte skall kunna ta ikapp. Det är en framgång för säsongen i sig, men nu blickar man framåt mot finalen i den åtråvärda turneringen. CHL är en växande turnering och det ligger allt mer värde i att gå hela vägen, jämfört mot tidigare. Det har blivit en prioriterad turnering för samtliga lag, vilket är väldigt positivt för oss hockeyälskare som ständigt söker spänning i sporten.

I den inhemska ligan, SHL, så har man gjort det relativt bra där också. Åtta inspelade poäng på fyra matcher lämnar lite att önska, men man visar ändå tendenser till att kunna ta sig riktigt långt i år. Man är ett starkt lag i grunden och har en vinnarmentalitet som få andra klubbar i Sverige. De kommer med största sannolikhet ta sig till slutspel, och därefter kan allting hända för en klubb som Malmö.

Streama Malmö och alla andra svensklag i CHL helt kostnadsfritt hos Unibet. Följ ovan guide och börja kolla på sport av högsta kvalité på nätet direkt via din dator, mobil eller surfplatta.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Champions Hockey League