Gratis streaming – Guide

Många sajter erbjuder streaming av sport i olika former, inte minst bettingsajter där du ofta kan streama mycket sport utan att betala. Men frågan är, finns det någon streaming som är helt och hållet gratis? Vi reder ut begreppen och ger dig allt du behöver veta om gratis streaming.

Vilka sajter erbjuder streaming av sport?

Idag finns det en rad olika sajter som erbjuder streaming av sporter. Förutom hos de stora streamingtjänsterna som C More, Viaplay, Discovery+ och SVT Play går det även att streama sport hos flera av de stora spelbolagen.

De bettingsajter som erbjuder livestreaming har ofta ett stort utbud där det går att se alla möjliga olika sporter, alltifrån fotboll till snooker. Hos spelbolagen går det att se minst lika mycket sport som det går att göra hos de traditionella sportkanalerna i TV och då handlar det inte bara om fotboll i lägre divisioner eller någon obskyr tennisturnering.

Hos flera bettingsajter går det att se stora europeiska fotbollsligor som spanska La Liga och italienska Serie A, vilket innebär att det går att ta del av Zlatans framfart i Milan.

Vad behövs för att kunna streama sport?

För att kunna streama sport krävs att du har ett aktivt konto hos ett spelbolag som erbjuder streaming. Hur villkoren ser ut för att du ska kunna streama sport kan variera mellan olika bettingsajter, men oftast är enda kravet att du har ett positivt saldo på ditt konto. Detta innebär att det bokstavligen räcker med en krona på kontot för att kunna streama. Ett annat krav som ibland också förekommer är att du ska ha lagt ett aktivt spel inom de senaste 24 timmarna.

Att öppna ett konto hos en bettingsajt är som regel enkelt. Hos de flesta svenska spelbolag kan du använda dig vid BankID vid registrering, vilket gör hela processen lite snabbare.

Är det gratis att streama?

Helt gratis är det inte att streama sport hos en bettingsajt eftersom man som tidigare nämnts måste göra en insättning och ha ett positivt saldo på sitt konto. Å andra sidan behöver du bara göra en insättning på låt säga 100 kronor, vilket är betydligt billigare än de stora streamingtjänsterna som kan kosta flera hundra kronor i månaden. Sedan erbjuder många bettingsajter oddsbonusar till nya spelare, som man förstås ska utnyttja. En oddsbonus innebär att du exempelvis kan dubbla din insättning och därmed få mer pengar att spela för.

Vilka sporter kan jag livestreama?

Vad man kan streama varierar en del från spelbolag till spelbolag, men de bettingsajter som erbjuder streaming av sport har som regel ett gediget utbud, framför allt vad gäller fotboll.

Bland annat går det att se de allra största ligorna i form av spanska La Liga, tyska Bundesliga, italienska Serie A, franska Ligue 1 och engelska FA-cupen. Förutom det går det även att streama kvalmatcher till VM, EM och Champions League.

Går det att streama Allsvenskan på bettingsajter kanske en del undrar? Eftersom Discovery har rättigheterna till Allsvenskan går det inte att streama den svenska högstaligan från Sverige, men utomlands kan det i vissa fall fungera.

Andra sporter som också går att streama hos bettingsajter är bland annat hockey, tennis, basket, handboll och snooker. Till exempel kan du se amerikanska basketligan NBA, Champions League i handboll samt många turneringar på tennisens ATP – och WTA-tour.

Leave a Comment