Streama Gustafsson vs Werdum gratis live streaming? UFC Fight Night live inatt!

Streama Gustafsson vs Werdum gratis live streaming? UFC Fight Night live inatt!

Se Gustafsson Werdum streaming gratis live online på nätet!

Se Gustafsson vs Werdum streaming gratis? Se Gustafsson vs Werdum live online idag / inatt? Tar vi en titt på oddsen inför matchen är det ganska självklart att Alexander Gustafsson är favorit till att ta hem vinsten. Samtliga spelbolag tror på att svensken kommer gå segrande ur fighten. Nedan ser ni spelbolagens odds och gissningar inför mötet.

Gustafsson Werdum oddsWerdum vinnerGustafsson vinner
LeoVegas Unibetbetfairbet365
Odds Werdum vinner3,503,403,303,40
Odds Gustafsson vinner1.401,331,201,33
Oavgjort i matchen51.0051.00 55,00 61.00
Se fighten live här =>

Streama Gustafsson vs Werdum gratis live streaming? UFC Fight Night live inatt!

Se Gustafsson vs Werdum streaming online på nätet!

Se Gustafsson Werdum live streaming gratis? Sänds UFC Fight Night genom PPV? Efter många om och men är Alexander Gustafsson tillslut tillbaka och ska gå en match. Efter flera förluster efter varandra är det nu dags för The Mauler att gå för vinst i UFC Fight Island. Han ställs där mot Fabricio Werdum. Du kan se matchen live hos Viaplay Fighting.

UFC visas endast på Viaplay. Dock är Gustafsson vs Werdum inte gratis att se utan du måste teckna Viaplay för se Gustafsson vs Werdum streaming live online.

Tack vare Viaplay Fighting så du se all genom Gustafsson Werdum streaming live på nätet, datorn, TV eller mobilen! Att se superfighten genom Viaplay. är det bästa alternativet för att streama galan. Då får du både se Gustafsson vs Werdum streaming och får del av hela deras sportutbud i en månad.

Se Gustafsson vs Werdum streaming live online?

Kan man se Gustafsson vs Werdum streaming live gratis? Nej, man kan inte se Gustafsson vs Werdum live streaming gratis på något lagligt sätt. Fulstreaming är inte att rekommendera för den fighten. Så här gör du för att se UFC Fight Night Gustafsson vs Werdum streaming live online istället!

För ovanlighetens skull är detta inte main event på galan. Istället är det Whittaker vs Till som är den största matchen denna gång. Det hindrar dock inte Gustafssons match att vara kanske den bästa av de alla. Och självklart är det alltid mer intressant om det är en svensk som är med och fightas. Han är dock inte den enda som är med denna gång. Även svenske Pannie Kianzad är med och går en match på underkortet.

Gustafsson Werdum gratis stream

Vad krävs för att se Gustafsson Werdum streaming gratis?

Är du på jakt efter Gustavsson vs Werdum live streaming gratis?

Undertecknad tror naturligtvis att Viaplay inte backade, utan de fick som de ville ändå. Planen var givetvis att chockhöja priset för Viaplay Fighting i samband med UFCs återkomst. Därför så stängde de ned Viaplay Fighting och bakade in innehållet i Viaplay Sport och Viaplay Total.

Istället för att höja priset på Viaplay Fighting så bakar man in innehållet i ett dyrare paket. Utspelet med PPV var bra då. För fall inte tillräckligt många klagade så skulle de förmodligen ha blivit en PPV-match. Nu valde Viaplay att ”backa” och fick nöja sig med att höjt priset för fansen med nästan 100%.

Därigenom så känner sig många fans som vinnare och kanske inte reflekterar så mycket över den rejäla höjning. Från tidigare 199 kr/månad så får man nu betala 399 kr/månad. Självklart får du tillgång till en massa sport, men du lär inte kolla på något av det andra i någon större omfattning.

Huvudkort och underkort

På galan kommer vi få se flera väldigt spännande matcher. Förutom huvudmatchen har vi main card och Prelims. Vi har en svensk på huvudkortet, Alexander Gustafsson, och en svenska, Pannie Kianzad på underkortet.

Huvudkort

Här är fighterna på huvudkortet (Main Card) som börjar kl. 03:00 svensk tid på Viaplay.

Main Card
ViktklassFighter 1Fighter 2
MiddleweightRobert Whittakervs.Darren Till
Light HeavyweightMaurício Ruavs.Antônio Rogério Nogueira
HeavyweightFabrício Werdumvs.Alexander Gustafsson
Women’s StrawweightCarla Esparzavs.Marina Rodriguez
Light HeavyweightPaul Craigvs.Gadzhimurad Antigulov
WelterweightAlex Oliveiravs.Peter Sobotta
WelterweightKhamzat Chimaevvs.Rhys McKee

Underkort

Här är några av fighterna på underkortet (Prelims) – visas på UFC Fight Pass cirka 00:00 (ej Viaplay)

Prelims
ViktklassFighter 1Fighter 2
LightweightFrancisco Trinaldovs.Jai Herbert
WelterweightNicolas Dalbyvs.Jesse Ronson
HeavyweightTom Aspinallvs.Jake Collier
FeatherweightMovsar Evloevvs.Mike Grundy
HeavyweightTanner Boservs.Raphael Pessoa
Women’s BantamweightBethe Correiavs.Pannie Kianzad
WelterweightRamazan Emeevvs.Niklas Stolze
BantamweightNathaniel Woodvs.John Castaneda

Streama Gustafsson vs Werdum gratis live streaming? UFC Fight Night live inatt!

Se Gustafsson vs Werdum streaming gratis online på nätet?

Var kan man se Gustafsson Werdum streaming gratis live? Kan man se Gustafsson Werdum streaming gratis online? Nej, det är inte möjligt. Just nu kan man inte streaminga Gustafsson Werdum gratis någonstans utöver genom fulstreaming. Viaplay äger Gustafsson vs Werdum TV-rättigheterna och är de enda som sända UFC Fight Night i Sverige.

Se Alexander Gustafsson vs Fabricio Werdum streaming live online

Gustafsson vs Werdum live streaming? Nu är allt klappat och klart och Viaplay PPV => kommer att sända UFC Fight Night streaming live på TV genom live streaming. Viaplay PPV => är det enda alternativet för dig i Sverige ifall du inte vill streaminga genom någon privatstreaming.

Gustafsson Werdum på TV, TV kanal och streaming? Gustafsson Werdum svensk tid? Vem visar Gustafsson Werdum TV Sverige? Vilken tid börjar Gustafsson Werdum match? Gustafsson Werdum tid? Vilken tid sänds Gustafsson Werdum?

UFC Fight Night galan börjar redan kl. 01:00 och huvudkortet startar kl. 03:00 svenskt tid och sänds på Viaplay PPV. Gustafsson vs Werdum startar kl. 06:00 svensk tid ifall du endast är intresserad av superfighten.Läs mer på McGregor nästa match, UFC Viaplay gratis, UFC streaming, UFC på TV i Sverige och UFC Viaplay schema och UFC.com.

Leave a Comment