HA: Leksand – Pantern via live stream

Match i jakten om topplaceringar mellan Leksand – Pantern. Två lag som visar på god form. Häng med i jakten i toppen via live stream. Följ nedan anvisning och börja streama redan idag.


Hockeyallsvenskan stream
Leksand – Pantern stream
Hockey / Hockeyallsvenskan

C More streaming
Streama

Så här gör du för att skapa ett konto hos C More för att se samtliga matcher av Hockeyallsvenskan, inklusive slutspelet.

Guide – såhär gör du:
  • Registrera dig genom att klicka här
  • Välj vilken match eller paket som önskas
  • Börja streama
  • Se på Leksand – Pantern via live stream

Match i toppen mellan Leksand – Pantern

Efter Leksands svaga inledning av säsongen så har man nu återhämtat sig. Leksand ligger just nu fyra i tabellen och har fortsatt goda möjligheter att nå sitt mål med att ta sig tillbaka till SHL. Även Pantern har varit väldigt starka i år och ligger trea i tabellen, men frågan är om de har bredd nog för att behålla sin placering under resterande del av säsongen.

Det är väldigt viktiga poäng på spel i matchen, där båda lagen behöver tre poäng för att koppla ett starkare grepp om sina respektive placeringar. Leksand vill ta sig till den absoluta toppen och minst placera sig tvåa. De har väldigt höga ambitioner om att ta sig tillbaka till SHL, men då vill det till att man nyper första- eller andraplatsen när säsongen summeras.

Streama mötet mellan Leksand – Pantern hos C More. Skapa ett konto genom att klicka på någon utav länkarna ovan. Du får då tillgång till live stream för samtliga matcher av Hockeyallsvenskan. Välj det paket som passar dig bäst, eller köp matchen mellan Leksand – Pantern enskilt.

Leave a Comment