Se Hammarby – Östersund via live stream

Ett av mest intressanta matcherna i helgen är Hammarby – Östersund som gör upp om poängen på Tele2 Arena. Vill du se på matchen genom gratis live stream i HD-kvalitet? Titta hit!

Hammarby - Östersund stream
Hammarby – Östersund
Fotboll, Allsvenskan
C More streaming
Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama matchen mellan Hammarby – Östersund och andra allsvenska matcher gratis under en månad.

Guide – såhär gör du:

Streama Hammarby vs Östersund utan kostnad

Mötet mellan Bajen och Östersund är svårtippad på förhand. Gissningsvis kommer matchen i vanlig ordning locka storpublik och vi kan nog räkna med runt 20 000 personer på läktaren. Om du inte kommer vara en av dessa kan du istället titta på matchen via live stream. Detta gör du på C More och du kan nu alltså streama matcherna från Allsvenskan gratis under en månad om du följer guiden här ovanför.

Ett Hammarby som går mot en intressant framtid

Hammarby har fått mycket positiv kritik för hur man utvecklats som klubb under året. Man har nu dock haft en tyngre period med förluster mot Elfsborg, Jönköpings Södra och nu senast Häcken i de fyra senaste matcherna. Hammarby är dock starka hemma på Stockholmsarenan och förlusten sist var den första denna säsongen, klarar man att hoppa tillbaka upp på hästen direkt?

Klarar Östersund den intensiva matchningen?

Östersund är som enda svenska lag kvar i den sista kvalomgången i Europa där första mötet spelas under kommande vecka. Det har varit och är fortsatt en intensiv period och vi har tidigare sett att Östersund vilat vissa spelare i Allsvenskan för att kunan prestera maximalt i europamatcherna. Kommer man göra så även i denna match? Det återstår att se men det är nog ingen vågad gissning att de kanske bästa spelarna Sema och Ghoddos åtminstonde kommer spelas varsamt. Den förstnämnda har varit skadad och även Ghoddos har dragits med småskavanker. Något som blir intressant att följa upp när du tittar på matchen genom live stream. Man har hur som helst fortsatt häng på toppen i Allsvenskan men kanske krävs det en seger här för att inte halka efter?

Leave a Comment