Kan Hammarby ta sig till toppen i Allsvenskan?

Säsongen är igång och vi har många bra lag som kommer vara med och konkurrera om guldet. Frågan många nu ställer sig är huruvida Hammarby har en chans i toppskiktet eller ej. Pressen blir allt hårdare för Stockholms-klubben, som verkligen behöver börja prestera.

Hammarby till toppen av Allsvenskan 2018?

Som bekant har pressen hårdnat gentemot Hammarby. Klubben har ett fantastiskt publikstöd och säljer mellan 20-30 000 biljetter varje hemmamatch. Ett sådant publikstöd innebär också höga intäkter för klubben och en ökad press för framgång från deras fans. Många har länge talat om att Hammarby klarat sig utan några större åtgärder, trots att de inte levt upp till de förväntningar många har. De har kunnat ligga i mitten av tabellen, utan att någon riktigt höjer på ögonbrynen. Nu är det upp till bevis. Fansen kräver framgång för klubben och i år räcker det sannolikt inte med att sluta i mitten utan att behöva göra drastiska åtgärder under resans gång.

Hammarby har ett bra lag i år och man lyckades vinna premiären övertygande mot Sirius. Värt att ha i åtanke var att man saknade viktiga spelare som man nyligen värvat in, bland annat Zengin, som förväntas kunna bidra oerhört positivt till klubben. Man har en god ekonomi och har lyckats värva till sig stjärnor som skall kunna ta klubben till en ny nivå. Kanske kan årets säsong bli det som lyfter Hammarby från en mittenklubb till en toppklubb.

Hammarbys nästa hemmamatch spelas den 16:e april klockan 19:00. Klicka här för att komma till live stream för Hammarby – Brommapojkarna. 

Leave a Comment