Följ oss på

Allsvenskan

Kan Hammarby ta sig till toppen i Allsvenskan?

Kan Hammarby ta sig till toppen i Allsvenskan?

Säsongen är igång och vi har många bra lag som kommer vara med och konkurrera om guldet. Frågan många nu ställer sig är huruvida Hammarby har en chans i toppskiktet eller ej. Pressen blir allt hårdare för Stockholms-klubben, som verkligen behöver börja prestera.

Hammarby till toppen av Allsvenskan 2018?

Som bekant har pressen hårdnat gentemot Hammarby. Klubben har ett fantastiskt publikstöd och säljer mellan 20-30 000 biljetter varje hemmamatch. Ett sådant publikstöd innebär också höga intäkter för klubben och en ökad press för framgång från deras fans. Många har länge talat om att Hammarby klarat sig utan några större åtgärder, trots att de inte levt upp till de förväntningar många har. De har kunnat ligga i mitten av tabellen, utan att någon riktigt höjer på ögonbrynen. Nu är det upp till bevis. Fansen kräver framgång för klubben och i år räcker det sannolikt inte med att sluta i mitten utan att behöva göra drastiska åtgärder under resans gång.

Hammarby har ett bra lag i år och man lyckades vinna premiären övertygande mot Sirius. Värt att ha i åtanke var att man saknade viktiga spelare som man nyligen värvat in, bland annat Zengin, som förväntas kunna bidra oerhört positivt till klubben. Man har en god ekonomi och har lyckats värva till sig stjärnor som skall kunna ta klubben till en ny nivå. Kanske kan årets säsong bli det som lyfter Hammarby från en mittenklubb till en toppklubb.

Hammarbys nästa hemmamatch spelas den 16:e april klockan 19:00. Klicka här för att komma till live stream för Hammarby – Brommapojkarna. 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nyheter

Bästa streamingsajter

Unibet TV live stream
Över 30 000 events årligen

Unibet TV kan du streama bland annat europeiska toppligor, internationell hockey och tennis gratis som registrerad kund. Streamingtjänsten håller högsta kvalitet för stream via såväl dator som mobil. Skapa ett konto här.

 

Leo Vegas live streaming
Ny aktör med gratis stream

LeoVegas öppnade nyligen upp sin avdelning för livestreaming och tillhandahåller streamad sport på bland annat ett flertal europeiska toppligor och turneringar inom fotboll. Testa livestreamingtjänsten gratis genom att öppna ett konto här.

Mer Allsvenskan