Helsingborg – Åtvidaberg: Live stream på nätet

Möte mellan två klassiska lag när Åtvidaberg gästar Helsingborg torsdagen den 10 augusti 19:00. Titta på matchen gratis genom live stream på nätet.

Öster - GAIS stream
Helsingborg – Åtvidaberg stream
Fotboll / Superettan
C More stream
Streama gratis

Följ anvisningarna nedan för att streama Helsingborg – Åtvidaberg gratis under en månad:.

Guide – såhär gör du:

Streama Helsingborg – Åtvidaberg gratis

Såväl Helsingborg som Åtvidaberg har en historia av att vara med i finrummet inom svensk fotboll. Som bekant spelar dock för närvarande båda lagen i Superettan vilket, åtminstonde för Helsingborg just nu, ses som ett misslyckande. Vårens möte slutade med en 2-1 seger för Helsingborg på bortaplan och kanske är det dags för revansch för Åtvidaberg? Inte om man frågar oddssättarna som ser skånelaget som relativt stora favoriter. Oavsett ser vi fram emot en spännande match som du kan se på genom live stream på nätet.

Helsingborgs återtåg tillbaka till Allsvenskan

Skåningarna har en uttalad målsättning om att ta steget upp till Allsvenskan direkt och efter något över halva säsongen spelad får man säga att det ser hyggligt ut. Man ligger för närvarande på tredje plats i tabellen vilket betyder kvalplats upp till Allsvenskan. Före Helsingborg ligger Dalkurd och Brommapojkarna, sex respektive tio poäng före. Bakom Helsingborg finns dock ett flertal lag som jagar och varje match nu under hösten kommer vara otroligt viktig för Helsingborg. Med anledning av det rådande läget finns det ett stort intresse bland supportrarna att följa Helsingborg i år och har du ingen möjlighet att se på matchen på palts på Olympa kan du med fördel göra det genom live stream hos C More.

Status i Åtvidaberg

Till skillnad från motståndet för dagen så ser det för Åtvidaberg väldigt tufft ut. Man ligger inför matchen tredje sist vilket skulle betyda att man får kvala för att hålla sig kvar i Superettan. Det är dock otroligt jämnt i botten och bara en seger skulle av allt att döma ta Åtvidaberg upp över strecket. Formen är dock bedrövlig efter tre raka förluster och 1-12 i målskillnad på dessa matcher vilket talar sitt tydliga språk. Man måste verkligen höja nivån för att inte riskera att åka ur serien och kanske kan vi se en förbättring redan i detta möte? Det återstår att se.

Leave a Comment